- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.321
güzel hayunmuş converseleri ve pantolonu hariç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caspersy hoşgeldiiiiinopuyorumnanaktan
değişik canım
kızlar ya internette şık eşarp bağlama modelleri teknikleri falan varmı ben baya araştırdım bulamadım yardımcı olabilcek varsa çok memnun olucam
tatlm hoşbuldmm
ya uyku demeyin amaa
sabah aşkm uyanıo hadi kalkalım aşkm diye diye yarm saat daha geçio :)))
sonra o geç kaldm die kalkıo bende son saniyeye kadar yatıyorum koştur koştur hazırlanıyorum
caspersy nasıl uykunu aldın kıskandım banada anlat
benden bitane daha:roflol::roflol::roflol::roflol:
ya alıştımda açıkken iki maşa bi gömlek pantul dön yola anam şimdi ne zor bu iş açıkken herşey uyuyoda kapalıyken daha zormuş benim bide takıntılarım var ay negüzel alıştım sanıodum bugün 500 kere deiştim baş kıyafet bi bet geldi gözüme neyse sonunda bi elbisecük giydim çıktım dükkana babamın başı kalabalıktı biyere gitcekmiş işi çokmuş servisle git kızım dedi kendimi dükkandan nası attım nası eve geldim bilmiorum ya zaten huysuzum herşey ters giitti sabah uyanamadım yattım aşşa hay okulunada diyip şimdide vicdan azabı çekiorum ve bu dönem devamsızlık çok önemliii oooof of
hım hangi kursalara gittin canım
bende bitere gitmediğimde vijdan azanbı çekiyorum aslında yapmamaklazım böyle neye karar veriyosan arkasında durmalısın yoksa akşamakadar kafının etiniyiyon kendikendinekafamçokkarıştı
ya bende buna taktım ya bolero çok eğreti duruo hiç beğenmiorum en iisi diktirmek ben kolları tüllü balon kol bişi diktircem
bende boleroyu gelinlikte senmiyorum hiç arkası kalkıyo bi tipsiz duruyo
bu arada sende katıl cnm hoşgldina.s.
iyi akşamlar kızlar
opuyorumnanaktan