Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

güzel hayunmuş converseleri ve pantolonu hariç

kızlar ya internette şık eşarp bağlama modelleri teknikleri falan varmı ben baya araştırdım bulamadım yardımcı olabilcek varsa çok memnun olucam

caspersy hoşgeldiiiiinopuyorumnanaktan

tatlm hoşbuldmm
ya uyku demeyin amaa
sabah aşkm uyanıo hadi kalkalım aşkm diye diye yarm saat daha geçio :)))
sonra o geç kaldm die kalkıo bende son saniyeye kadar yatıyorum koştur koştur hazırlanıyorum

nasıl kenarları canım ucunu içine katlamış ama hiç hoşuma gitmedi türbandan kasıt bu değil bence renkler falan o biçim

tatlm hoşbuldmm
ya uyku demeyin amaa
sabah aşkm uyanıo hadi kalkalım aşkm diye diye yarm saat daha geçio :)))
sonra o geç kaldm die kalkıo bende son saniyeye kadar yatıyorum koştur koştur hazırlanıyorum

benden bitane daha:roflol::roflol::roflol::roflol:

caspersy nasıl uykunu aldın kıskandım banada anlat

canm erken uyudukk 10,30da kanepede uyumuşum ben
aşkm da uyumuş gece 1e doğru yatağa gittk ama öle güzel uyumuşuz ki ayy her gün böle uykumu alarak kalksam ama nerdee haftada bi böle oluo:))))

bende bitere gitmediğimde vijdan azanbı çekiyorum aslında yapmamaklazım böyle neye karar veriyosan arkasında durmalısın yoksa akşamakadar kafının etiniyiyon kendikendinekafamçokkarıştı

:roflol:

çok güzel kristaltane bak bu modeli yapabilirim ama onunkini yapamıorum içime dert oldu bea çok hoşuma gitti farklı bi model seninkie çok şıık yazın kullanırım bu modellerde saol tatlım

bende bitere gitmediğimde vijdan azanbı çekiyorum aslında yapmamaklazım böyle neye karar veriyosan arkasında durmalısın yoksa akşamakadar kafının etiniyiyon kendikendinekafamçokkarıştı

amaaan bundan sonra giderim ya ne yicem kendimi annemler bile bişe demedi gördü halimi acıdı galiba:roflol:

ya bende buna taktım ya bolero çok eğreti duruo hiç beğenmiorum en iisi diktirmek ben kolları tüllü balon kol bişi diktircem

bende boleroyu gelinlikte senmiyorum hiç arkası kalkıyo bi tipsiz duruyo
bu arada sende katıl cnm hoşgldina.s.

eğreti durmasının yanında
bizim düğünümüz salonda ve çalgı var ve oynarken bolero açılıyor sürekli nişanda yaşadım bu durumu ve boleronun açılıp tenimin atletimin göründüğü bir resmim bile vardı benneyaptımki

selenay bak bu model tesettürlü hale getirilebilir böle bişide hoş olur kollar ön kapalı diktirceksin oooh fırla piste

yapıcam bişeyler işte bakalım canım sağol

iyi akşamlar kızlar
opuyorumnanaktan

slm canııım :1hug:

kızlar kusura bakmayın pek giremiyorum işlerim yoğunda

ya kızlar ben şu tipleri sevemiyorum bi türlü resmi koymuşsunuz ya yanındaki kırmızılı mesela başını örtmüş ama boynu açık galiba bacaklar desen o biçim açık ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…