• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hım bende aynı dudumrdayım annem zorla uyandırıyor beni bende çok seviyom uykuyu kaydirigubbakcemile5

haftanın dööörrt günü 8de kalkılırmı ama ben biliorum artık geceden herşeyimi hazırlıcam kıyafetlerim hazır olsunda hevese ediyim azcık kalkarım ozmaan belki

ay sorma kristaltanem ya bende bilmiorum noluyo bana okula gitmek istemiyorum ya inş geçici bi durumdur bide sabah dersler çok erken saatte uyuz oluyorum uyanamıorum ya erkenmi yatmadım çift telefon alrmı kurmadım yoğurt mu yemedim yok anam yok başım çatlıo kaldırabilene aşk olsun

arada olur öyle atlatırsın inşallah

haftanın dööörrt günü 8de kalkılırmı ama ben biliorum artık geceden herşeyimi hazırlıcam kıyafetlerim hazır olsunda hevese ediyim azcık kalkarım ozmaan belki

akşamdan hazırlayınca daha kolay olur hem 5 dakkada daha uykuna ekleniyor bende bayılırım uykuya hele sabah uykusuna

akşamdan hazırlayınca daha kolay olur hem 5 dakkada daha uykuna ekleniyor bende bayılırım uykuya hele sabah uykusuna

ne 5i nede 10u ya görseniz varya ya bütün dolabı indirdim eşarpları tak çıkar ama arkadaşım dediki yeni eşarbı yapması daha zor oluyomuş bende şal işini iyi becerimyorum daha neyimese ipek eşarp tecrübesizlik işte:bbo:

başörtü sorunu olur canım ama bende özel hastanede düşünüyorum

inş bakalım hayırlısı olsun benim bölümde halkal ilişkiler ve reklamcılık türbanlı olduğum için reklamcılığa yöneldim halkla ilişkiler idarecilik gibi alanlarda türban ekstra zor

biri bana temizinden oklava fırlatsında aklım başıma gelsin azcuk annemde bişe demedi iice şımardım ben mafoldumben

Back