- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.281
sağlıkmı benim kardeşim de hemşire olcek abbası ![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kristaltane bak nekadar sevimli bi kızcığım üzme beniopuyorumnanaktan
sağlıkmı benim kardeşim de hemşire olcek abbası![]()
hım bende aynı dudumrdayım annem zorla uyandırıyor beni bende çok seviyom uykuyu kaydirigubbakcemile5
ay sorma kristaltanem ya bende bilmiorum noluyo bana okula gitmek istemiyorum ya inş geçici bi durumdur bide sabah dersler çok erken saatte uyuz oluyorum uyanamıorum ya erkenmi yatmadım çift telefon alrmı kurmadım yoğurt mu yemedim yok anam yok başım çatlıo kaldırabilene aşk olsun
güzel canım güle güle kullan![]()
güzelmiş krıstalcım eşarbın güle güle kullan
ben haftanın 5 günü 7.30 da kalkıyorumhaftanın dööörrt günü 8de kalkılırmı ama ben biliorum artık geceden herşeyimi hazırlıcam kıyafetlerim hazır olsunda hevese ediyim azcık kalkarım ozmaan belki
yok ben sağlık işletmeciliği okuyorum
haftanın dööörrt günü 8de kalkılırmı ama ben biliorum artık geceden herşeyimi hazırlıcam kıyafetlerim hazır olsunda hevese ediyim azcık kalkarım ozmaan belki
arada olur öyle atlatırsın inşallah
müdüre olceksin yani kuzenimde o bölümü okudu sağlık idarecisi şuan özel bi hastanede senin için türban sorun olurmu canım çalışmanda
akşamdan hazırlayınca daha kolay olur hem 5 dakkada daha uykuna ekleniyor bende bayılırım uykuya hele sabah uykusuna
uzakmı okullarınız ailenizlemi yaşiyorsunuz yoksa okumak için mi
başörtü sorunu olur canım ama bende özel hastanede düşünüyorum
inş bakalım hayırlısı olsun benim bölümde halkal ilişkiler ve reklamcılık türbanlı olduğum için reklamcılığa yöneldim halkla ilişkiler idarecilik gibi alanlarda türban ekstra zor
yok canım ya burda başı kapalı müdüre olan bile var
ya benim okulum arabayla 5dk metro servis yirmi dk uzuyo aslında çok yakında işte ya b unalım oldum uykuya verdi kendimi şu dönemi hemen atlatmam lazım kalırsam yandım:tomato: