Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sağlıkmı benim kardeşim de hemşire olcek abbası

hım bende aynı dudumrdayım annem zorla uyandırıyor beni bende çok seviyom uykuyu kaydirigubbakcemile5

haftanın dööörrt günü 8de kalkılırmı ama ben biliorum artık geceden herşeyimi hazırlıcam kıyafetlerim hazır olsunda hevese ediyim azcık kalkarım ozmaan belki

arada olur öyle atlatırsın inşallah

haftanın dööörrt günü 8de kalkılırmı ama ben biliorum artık geceden herşeyimi hazırlıcam kıyafetlerim hazır olsunda hevese ediyim azcık kalkarım ozmaan belki

akşamdan hazırlayınca daha kolay olur hem 5 dakkada daha uykuna ekleniyor bende bayılırım uykuya hele sabah uykusuna

akşamdan hazırlayınca daha kolay olur hem 5 dakkada daha uykuna ekleniyor bende bayılırım uykuya hele sabah uykusuna

ne 5i nede 10u ya görseniz varya ya bütün dolabı indirdim eşarpları tak çıkar ama arkadaşım dediki yeni eşarbı yapması daha zor oluyomuş bende şal işini iyi becerimyorum daha neyimese ipek eşarp tecrübesizlik işte:bbo:

uzakmı okullarınız ailenizlemi yaşiyorsunuz yoksa okumak için mi

ya benim okulum arabayla 5dk metro servis yirmi dk uzuyo aslında çok yakında işte ya b unalım oldum uykuya verdi kendimi şu dönemi hemen atlatmam lazım kalırsam yandım:tomato:

başörtü sorunu olur canım ama bende özel hastanede düşünüyorum

inş bakalım hayırlısı olsun benim bölümde halkal ilişkiler ve reklamcılık türbanlı olduğum için reklamcılığa yöneldim halkla ilişkiler idarecilik gibi alanlarda türban ekstra zor

inş bakalım hayırlısı olsun benim bölümde halkal ilişkiler ve reklamcılık türbanlı olduğum için reklamcılığa yöneldim halkla ilişkiler idarecilik gibi alanlarda türban ekstra zor

yok canım ya burda başı kapalı müdüre olan bile var

biri bana temizinden oklava fırlatsında aklım başıma gelsin azcuk annemde bişe demedi iice şımardım ben mafoldumben

ya benim okulum arabayla 5dk metro servis yirmi dk uzuyo aslında çok yakında işte ya b unalım oldum uykuya verdi kendimi şu dönemi hemen atlatmam lazım kalırsam yandım:tomato:

eşarlarını akşamdan hazırlarsan daha iyi koly olur bende şalları hiç yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…