- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.241
ayy ben bugün uykumu çok güzel almışım hoş yataktan zor çıktm ama iyiyim şimdilik :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana gönderebilirsin yogunlugum azaldı su an itibariylezemuszemus
iyiz cankız hoş geldin sen nasılsınnn
ooo canım sorma yaa(
Bizde hiiç misafir eksik olmaz, artık bıktık desem yeridir, annem bile istemiyo çünkü ne iş yapabiliyoruz nede kendimizie zaman ayırabiliyoruz.
Biraz sakinlik istiyorum, şimdiden 1 aylık haftasonu planım var.
Bu haftasonu sözlüm geliyor, haftaya ablamın doğumu var (tabi gelecek misafiri hesap et), ondan sonraki hafta dersim var ona katılmam gerekiyor.
Cuma günüde hem kuran okunacak, hemde gün var(
Valla sinir oluyorum yaa, kafamı dinlemeye hiç fırsat bulamıyorum(
cimcime bugun bende size gelebilirmiyim hafta sonuna kadar zemuszemus
kayınvalidecim geliyo bugun kızıma annem bakıyordu şimdiye kadar bugun o geliyo kalmaya hayde bismillahh:teytey:
bu ne kız hacı baba türbesi gibi desene sizin evkaydirigubbakcemile3
acayip başım ağrıyor bugünn.. gidiyim kendime kuytu biyer bulayım azcık dinleneyim kızlar görüşürüz sonra![]()
Zor olmazmı kıs, dinlenemiyorum hiç, şirkette beynim evde de bedenim yoruluyo...
Cumartesi bi gittim ev karman çorman annem koltukları çekmiş altını süpürüyo, bende ortadaki halıyı kaldırdım, anaa bi baktık misafir hemen bi odaya attık ortadakileri, koltukları aceleyle yerine çektik, halıyı tekrar serdik(
Pazarda mutfağı döktüm, dolablardaki tüm tencereleri ortaya aldım içini silicem diye, annemde camları silecekti haddiiii yine misafir geldi, babannem ve yengem, sonra annemin köyden komşuları geldi (tabi hepsi habersiz), sonra diğer yengem ve annesi geldi, ayyy o gün nefes almaya bile fırsatım olmadı, bi yandan misafir ağırlıyoruz bi yandan mutfağı topluyorum, temizlesem yine neyse temizleyemeden yerine yerleştirdim herşeyi...