Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bende 1'de yattım hatta 1'e kadar temizlik yaptım, 7 gibi misafir geldi, 9:30'da gittiler.
Ben 10'da temizliğe başladım ve saat 1'i gösterdiğinde bitmiştim artık...
Ama neyseki bana enerji yükleyen bir aşkım var :))

ooo canım sorma yaa :((
Bizde hiiç misafir eksik olmaz, artık bıktık desem yeridir, annem bile istemiyo çünkü ne iş yapabiliyoruz nede kendimizie zaman ayırabiliyoruz.
Biraz sakinlik istiyorum, şimdiden 1 aylık haftasonu planım var.
Bu haftasonu sözlüm geliyor, haftaya ablamın doğumu var (tabi gelecek misafiri hesap et), ondan sonraki hafta dersim var ona katılmam gerekiyor.
Cuma günüde hem kuran okunacak, hemde gün var :((
Valla sinir oluyorum yaa, kafamı dinlemeye hiç fırsat bulamıyorum :((

cimcime bugun bende size gelebilirmiyim hafta sonuna kadar zemuszemus
kayınvalidecim geliyo bugun kızıma annem bakıyordu şimdiye kadar bugun o geliyo kalmaya hayde bismillahh:teytey:

ooo canım sorma yaa :((
Bizde hiiç misafir eksik olmaz, artık bıktık desem yeridir, annem bile istemiyo çünkü ne iş yapabiliyoruz nede kendimizie zaman ayırabiliyoruz.
Biraz sakinlik istiyorum, şimdiden 1 aylık haftasonu planım var.
Bu haftasonu sözlüm geliyor, haftaya ablamın doğumu var (tabi gelecek misafiri hesap et), ondan sonraki hafta dersim var ona katılmam gerekiyor.
Cuma günüde hem kuran okunacak, hemde gün var :((
Valla sinir oluyorum yaa, kafamı dinlemeye hiç fırsat bulamıyorum :((

bu ne kız hacı baba türbesi gibi desene sizin evkaydirigubbakcemile3

acayip başım ağrıyor bugünn.. gidiyim kendime kuytu biyer bulayım azcık dinleneyim kızlar görüşürüz sonrakaydirigubbakcemile4

cimcime bugun bende size gelebilirmiyim hafta sonuna kadar zemuszemus
kayınvalidecim geliyo bugun kızıma annem bakıyordu şimdiye kadar bugun o geliyo kalmaya hayde bismillahh:teytey:

ooo bence bi bismillah çek :))
Gel anacım gel, bu kadar misafir geliy hepsi senin gibi olsa keşke

bu ne kız hacı baba türbesi gibi desene sizin evkaydirigubbakcemile3

sorma canım, bizim eve ve hacı baba türbesine gelen misafir sayısını karşılaştırsak, bizimki galip gelir sanıyorum bilmiyorumkismile

acayip başım ağrıyor bugünn.. gidiyim kendime kuytu biyer bulayım azcık dinleneyim kızlar görüşürüz sonrakaydirigubbakcemile4

oh oh ne güzel ya, benim öyle bir imkanım yok senağlama

Zor olmazmı kıs, dinlenemiyorum hiç, şirkette beynim evde de bedenim yoruluyo...
Cumartesi bi gittim ev karman çorman annem koltukları çekmiş altını süpürüyo, bende ortadaki halıyı kaldırdım, anaa bi baktık misafir hemen bi odaya attık ortadakileri, koltukları aceleyle yerine çektik, halıyı tekrar serdik :((
Pazarda mutfağı döktüm, dolablardaki tüm tencereleri ortaya aldım içini silicem diye, annemde camları silecekti haddiiii yine misafir geldi, babannem ve yengem, sonra annemin köyden komşuları geldi (tabi hepsi habersiz), sonra diğer yengem ve annesi geldi, ayyy o gün nefes almaya bile fırsatım olmadı, bi yandan misafir ağırlıyoruz bi yandan mutfağı topluyorum, temizlesem yine neyse temizleyemeden yerine yerleştirdim herşeyi...

slm kızlar ya benim psikolojim iice bozuldu sabah uyanamadım yine ya bu hayra alamet diil alarmı kapatım uyuyorum deli gibi ya valla sınıfta kalcam neyse bari 2iderse giriim dedim eşarbım olmadı yok elbise yok bilmemne giy çıkar giy çıkar babamın yanına gittim işim var servisle git dedi afakanlar bastı iice hay okulunada diyip geldim yatacuğuma sanırım psikolojik destek almam lazım halim hiç ii diil :hulya:

Zor olmazmı kıs, dinlenemiyorum hiç, şirkette beynim evde de bedenim yoruluyo...
Cumartesi bi gittim ev karman çorman annem koltukları çekmiş altını süpürüyo, bende ortadaki halıyı kaldırdım, anaa bi baktık misafir hemen bi odaya attık ortadakileri, koltukları aceleyle yerine çektik, halıyı tekrar serdik :((
Pazarda mutfağı döktüm, dolablardaki tüm tencereleri ortaya aldım içini silicem diye, annemde camları silecekti haddiiii yine misafir geldi, babannem ve yengem, sonra annemin köyden komşuları geldi (tabi hepsi habersiz), sonra diğer yengem ve annesi geldi, ayyy o gün nefes almaya bile fırsatım olmadı, bi yandan misafir ağırlıyoruz bi yandan mutfağı topluyorum, temizlesem yine neyse temizleyemeden yerine yerleştirdim herşeyi...

ayyy canım seni benden ii kimse anlayamaz aynen bizim ev ya bide yatılılar var aay tiksindim misafirden evimi m,safir ağırlamıycak şekilde tasarladım ya bide bende temizlik takıntısı var böyle çocuklu misfair geliyo falan birbirine katıolarya o çocuğu orda kessem içim sızlamaz o derece delirttiler beni ya kapıya misafir kabul edilmez yada rezerve falan yazıcam:oklava:

Back