Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

birşey değil canım düğün hazırlıkları nasıl gidiyo bitire bildin mi

ya işde uzakta olunca pek bişey yapamıyorum valla yapılanlara tamam öle olsun diyiveriyorum..30 haziranda kına gecem var ben burdan 25 inde gidicem ve gelinliğim bile yok ortada...ufff..en azından büyük şeyleri halettik ev tuttum beyaz eşyalar tmm mobilya tamam birde düğün bitip buraya geri gelseydik bi tok iş o zamanda bekliyo..uff

ya işde uzakta olunca pek bişey yapamıyorum valla yapılanlara tamam öle olsun diyiveriyorum..30 haziranda kına gecem var ben burdan 25 inde gidicem ve gelinliğim bile yok ortada...ufff..en azından büyük şeyleri halettik ev tuttum beyaz eşyalar tmm mobilya tamam birde düğün bitip buraya geri gelseydik bi tok iş o zamanda bekliyo..uff

az kalmış hayırlısı ile atatırsın inşAllah kafanda gelinlik için model varmı nasıl halletmeti düşünüyosunordanmı alacan gelinliği

az kalmış hayırlısı ile atatırsın inşAllah kafanda gelinlik için model varmı nasıl halletmeti düşünüyosunordanmı alacan gelinliği

gelinliği memleketimden afyonda alacağım...gelinliklere çok fazla bakmıyorum bakarsam eğer aklımda bi model kalırda orda gördüklerimi beğenemem diye kafamı karıştırmıyorum...

Cimcimemmmmmmmm haftaya nisaninmi var.. ay ne güzel yaa
Acaba rabbim bizede gösterirmi bu tür güzellikleri ???? :( Acaba görürmüyüm...

Evet canım bu hafta kuzenimin düğününü atlattık önümüzdeki haftada benim nişan.
Ay çok zor bi karar, çünkü bu 2. ve daha büyük bir adım enine boyuna düşünmek gerekiyo. Haftaya bugün nasipse sözlüme nişanlım diye hitap edicem :)) Sende görürsün be canım daha yaşın kaç ki... En önemlisi hayırlı olması zaten.

Simdiden hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin.
Hic heycan yapma, Insallah umdugundan bin kat güzel gecerrrrr...

Çook teşekkür ederim, inşallah sorunsuz atlatırız.

hayırlı olsun canım inş herşey istediğin gibi olur sorunsuz sıkıntısızolumunekankayizsmile

İnşallah canımcım, Allah razı olsun.

Hayırlı sabahlar... Günahsız bir hafta, günahlardan uzak bir yaşam diliyoruz...
Tüm hayırlı dualarınızın kabul olması ve sııntısız bir hafta geçirmeniz duası ile günaydın...a.s.

Amiin, herkeslere yine bir hafta başından merhaba...

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli??

cimcimem az kalmış ya hazırlıklar ne alemde:):) ben nişanlığını merak ettim:ecrin_bebek:

Canım hazırlıkları yetiştirmeye çalışıyoruz, nişanlığımıda beğendim, çarşamba gününe kadar fikrim değişmezse onu alıcam.
Siyah bir elbise beğendim...

Canım hazırlıkları yetiştirmeye çalışıyoruz, nişanlığımıda beğendim, çarşamba gününe kadar fikrim değişmezse onu alıcam.
Siyah bir elbise beğendim...

görmek isteriz bizde canım:sm_cool:

fatma sen bir evlen bakalım sonra anlatırsın bize ona göre evlenelimkaydirigubbakcemile3

napionuz kizlaaar evlilikmi konusuyonuz :)
ben simdi dush alip hazirlanip arkadasa gidicem, zaten canim sIKILdi
ütümüde yaptim ohh rahatladim annemin dilinden kurtuldum :P :)

valla talyacım bugün nedense çok evlenesim geldi.. zaman yaklaştıkça sanki günler geçmiyo gibi:):):):kedi:

hahahayy o ne demek gızzz evlenesim geldiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sizin hiç olmazsa kesilmiş gününüz ya biz ya bizz:gitme:

sultano bir evinde otur be sendekaydirigubbakcemile3 ya kumar oynarsın ya gezersinnbayanssulusmile

Herkese hayırlı geceler...
YÜreĞınızde sevda selı, ruhunuzda ılahı ebedı, dılınızde resulallahın dıleĞı, gÖzlerınızde ımanın cevherı hıÇ eksık olmasın..
Rabım ! Kederın gÖlgesını umutlarınızın Üzerıne dÜŞÜrmesın, dıleklerınız kabul dularınız en sevgılının duaları saysın mevlam.. Gecenız huzurla dolsun...

Back