• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hayırlı günler kızlar
cimcimecim ne güzel az kalmıs inşallah sorunsuz atlatırsın darısı talyacımın basına inşallah sempatiksalakcinni

hayırlı günler kızlar
cimcimecim ne güzel az kalmıs inşallah sorunsuz atlatırsın darısı talyacımın basına inşallah sempatiksalakcinni

merhaba kızlar... herkeslerde duacım :1: benim işin olmıycağı varsada sizin dualarınızla olucak inşallahhhboshayallersmile

herkez hos geldi bende hosbuldum tabi keyifli bi gun diliyorum herkeze hava guzel ve benim keyfim gayet yerinde

Slm kızlaaar nasılsınız, ben bugün çok iyiyim Allah bozmasın.
Dün sözlüm bana sürpriz yaptı, bugün gelecekti ama dün geldi.
Ayrıcaaa yağmurdan dolayı patronum izin verdi :)) ve dün elbisemi aldım...
Sonunda bu sıkıntıdan kurtuldum, sırada yüzük, gömlek, çanta, ayakkabı vs. var.
Onlarıda halledince sorun kalmayacak.
Kızlar şunuda belirteyim, Allah gerçekten insanın gönlüne göre veriyo, ama biz kullar bunun değerini bilmiyoruz, çok basit olan ibadetlerimi bile bazen aksatıyorum.
Rabbim affedici ama biz inadına günah işliyoruz, inşallah Rabbim'e layık kullardan oluruz...

Slm kızlaaar nasılsınız, ben bugün çok iyiyim Allah bozmasın.
Dün sözlüm bana sürpriz yaptı, bugün gelecekti ama dün geldi.
Ayrıcaaa yağmurdan dolayı patronum izin verdi :)) ve dün elbisemi aldım...
Sonunda bu sıkıntıdan kurtuldum, sırada yüzük, gömlek, çanta, ayakkabı vs. var.
Onlarıda halledince sorun kalmayacak.
Kızlar şunuda belirteyim, Allah gerçekten insanın gönlüne göre veriyo, ama biz kullar bunun değerini bilmiyoruz, çok basit olan ibadetlerimi bile bazen aksatıyorum.
Rabbim affedici ama biz inadına günah işliyoruz, inşallah Rabbim'e layık kullardan oluruz...

kıııızzz sen nerdesin bakiiiiyiiiiiimmmm olumunekankayizsmile naptın ne ettin... hayırlı olsun ...Allah kolaylık versin

ben yaradan kurtuldum
tedavım bıtti
ilac bıle vrmedi
alahım sana şukurlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biz iyiyiz cimcimem sen??? avatarda yakıyor haniaklinialirimsmile almışsın nişanlığı siyahmı canım dediğinimi aldın??

Back