- Konu Sahibi MissBiricik
- #11.281
On41 burda amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiym canım ya..aynı bildiğin gibi..iyiyim canim tesekkür ederim
sen nsilsin?
opuyorumnanaktaniyi geceler hatunlar bende geldimmm
opuyorumnanaktaniyi geceler hatunlar bende geldimmm
hiç bi gelişme yok bizde tatlım ya.. enişten sağolsun çok ağır adımlarla yerinde sayıyo.. benim pilim bitti. bir hatasını bekliyorum ki yolları istemeden de olsa ayırmak için.. şimdilk o şekilde gidiyoruz bakalım..sonumuz hayır olsun..senin ki napıyo? siz de ne var ne yok bakiim.. zemuszemuseeee on41´im anlat ne var ne yok, gelismeler nasil, eniste nasil??
hoşbulduk on41
bugün regl oldum ağrıdan başka bişi yok bende canım..sen de ne var ne yok?
hiç bi gelişme yok bizde tatlım ya.. enişten sağolsun çok ağır adımlarla yerinde sayıyo.. benim pilim bitti. bir hatasını bekliyorum ki yolları istemeden de olsa ayırmak için.. şimdilk o şekilde gidiyoruz bakalım..sonumuz hayır olsun..senin ki napıyo? siz de ne var ne yok bakiim.. zemuszemus
:1hug:
pöfffboshayallersmile aöf var hafta sonu..sınav öncesi bu ağrı çekilir mi ya.. derslere de bakamadm.. ne beyaz eşyası bakıyosun sen bakiimmm
canım 30 haziranda düğünüm var
oyy ne güzel..1 ay kalmış.. hani kız heyecan falan delikafadulden..darısı başımıza inş.
canım valla böyle bişi olursa ben hiç pişman olmam.. elimden gelenin fazlasını yaptım.çabaladım uyardım ettim.. daha napiim..sevgide sorunum yok ama iş icraata gelince fos. söylenecek çok şey var ama boşver. akşam akşam moralimi bozmıyım .
inş. hayırlısıyla tanıştırırsınız canım..biz yapamadık bari siz yapın =) ondan sonra gerisi gelir zaten