Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sorma canım ya pc bozuktu ne zamandır..nette sorun vardı delirdim..

çok özlemişim k.k yı beee :1hug: nasılsın canım? ne var ne yok

eeee on41´im anlat ne var ne yok, gelismeler nasil, eniste nasil??
hiç bi gelişme yok bizde tatlım ya.. enişten sağolsun çok ağır adımlarla yerinde sayıyo.. benim pilim bitti. bir hatasını bekliyorum ki yolları istemeden de olsa ayırmak için.. şimdilk o şekilde gidiyoruz bakalım..sonumuz hayır olsun..senin ki napıyo? siz de ne var ne yok bakiim.. zemuszemus

:1hug:

pöfffboshayallersmile aöf var hafta sonu..sınav öncesi bu ağrı çekilir mi ya.. derslere de bakamadm.. ne beyaz eşyası bakıyosun sen bakiimmm

hiç bi gelişme yok bizde tatlım ya.. enişten sağolsun çok ağır adımlarla yerinde sayıyo.. benim pilim bitti. bir hatasını bekliyorum ki yolları istemeden de olsa ayırmak için.. şimdilk o şekilde gidiyoruz bakalım..sonumuz hayır olsun..senin ki napıyo? siz de ne var ne yok bakiim.. zemuszemus

:1hug:

:1shok: yollari mi ayircaksin??

uff eniste yaa, bu kizi deli etme yaaa

canim yaa bizde de suan bise yok, yazin aileler taniscak ins bi aksilik olmassa, belki ufak bi söz merasimi de olabilir ama ben istemiyorum henüz

bu arada bende regl oldum dün birde bugün bütün gün ev temizledim agridan duramiyorum

canım valla böyle bişi olursa ben hiç pişman olmam.. elimden gelenin fazlasını yaptım.çabaladım uyardım ettim.. daha napiim..sevgide sorunum yok ama iş icraata gelince fos. söylenecek çok şey var ama boşver. akşam akşam moralimi bozmıyım .

inş. hayırlısıyla tanıştırırsınız canım..biz yapamadık bari siz yapın =) ondan sonra gerisi gelir zaten

oyy ne güzel..1 ay kalmış.. hani kız heyecan falan delikafadulden..darısı başımıza inş.

amin darsı sizlere inş. ne heyecanı olsun kız sevdiğimle evleniom:D düğün hazırlıgıda yapamıyom pek ardahandayım ben memleketim afyon erkek evide osmaniye olunca hazırlıklar orda oluyo :D :teytey:

canım valla böyle bişi olursa ben hiç pişman olmam.. elimden gelenin fazlasını yaptım.çabaladım uyardım ettim.. daha napiim..sevgide sorunum yok ama iş icraata gelince fos. söylenecek çok şey var ama boşver. akşam akşam moralimi bozmıyım .

inş. hayırlısıyla tanıştırırsınız canım..biz yapamadık bari siz yapın =) ondan sonra gerisi gelir zaten

hakkimizda en hayirlisi olsun canim :Saruboceq:

Back