Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

farkettiğim kadarıyla biriciğim mesajlarını çok editliyor yani siliyor sanırım bu yüzden banlandı :/
bu benim fikrim tabi bilmiyorum ne olduğunu..

Bende burdayım canımcım, nasıl olayım yorgunluk dışında iyiyim...
Temizlik, misafir falan filan...
Sen nasılsın hazırlıklar nasıl gidiyor

Bende iyiyim canım hazırlıklar da tam gaz devam 1 aydan düştü artık zamanımız.
Bekliyoruz bakalım.. Seninde az kalmış senin nasıl gidiyor :sm_cool:

ıyi gidiyor, evde olacağı için çok fazla bir hazırlık yok, bugün sözlümle eşya bakıcaz şimdiden almayı planlıyor bazılarını...
Bizde de bohça telaşı falan var, ya bişey sorucam siz saat alacakmısınız sözlüne?
Biz alıcazda nişandamı düğündemi takılacak onu tam bilemiyorum...

Canım biz bohça işini hallettik götür getir onlarda bitti çok şükür nişan için tek davetiye kaldı işte laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Biz saat kaldık ama nişanda takıcaz başka alternatifimz yok çünkü biliyorsun benim sözlüm altın takmıyor onun için büyük ihtimalle hem nişan hemde düğünde saat takıcaz biz :sm_confused::sm_confused:

Ev eşyaları için erken değil mi be canım beyaz eşyaları falan alsın gerçi ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz erken ise sorun değilde zaman var ise hem eskir hemde modası zamanı geçer. bilmiyorumkismile

Oh oh siz herşeyi halletmişsiniz, benimkide altın takmıyor, bakalım ne yapıcaz.
Ya bizim Kasımda evlenme ihtimalimiz var, bide ben buradan beğenicem, en azından buzdolabı özelliklerini falan söylicem o ona göre alacak, zaten beyaz eşya modeli çok eskimiyorki, bizim evdeki buzdolabını çok kullanışlı almıştık 8 yıl önce şuan en çok tercih edilen model o...
Bizim bu aralar çok düğün var haftaya başlıyor, temmuza kadar hep en yakınlarımızın düğünü var o bide kayınvalidem ızmir'de olunca bohçaları götüremedik, ama 19 haziranda onlar getirecek 20 haziranda biz götürücez, 22'sinde kuzenimin düğünü için Eskişehir'de olmamız lazım...
Ayy sadece benim koşuşturmaca yokki, bi dolu düğün var (

anladım ozaman sizde hem nişan hem düğünde saat olacak yada bileklik gibi şeyler var erkekler için öyle bişey olabilir eğer beğenr takarım der ise.
Eee canım beyaz eşya uzun süre olsa bile farkını verip alabiliyorsunuz bi üst modelini beğenmezsen yada ne biliyim yeni bişey gördüün aradaki farkı ver al bitti
ama mobilya öyle değil 1 kez alıyorsun bide ev falan belli mi sizin orta da ev var ise al koy evine ozama da olur 6 ay kasıma ne çok uzun ne de çok kısa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sizin uzaklıkta kötü canım işte ama merak etme oluyor hepsi bi anda bi bakmışşsın bitmiş.
Kıyafet alyans falan aldın mı belli mi yani canım hihoyyythihoyyyt
Düğünler bitmiyor bizimde nişan üstü var hemde 1 gün önce kına 1 gün sonra da düğün yerimseniben

Allah yardımcınız osun kolaylık versin hepinize

İnşallah canım Güzel telaşlar bunlar yerimsenibenyerimseniben

Bileklik asla sevmez, artık bi yolunu bulucaz.
Zaten mobilya bakmıcaz, onu düğün zamanı alırız artık.
Alyans beğendik aynı aşkımınkinden benimki taşlısı, kıyafette beğendim ama düşüncelerim değişmezse onu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…