Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sultan doktoru arkadaşına ayarlican da halili kendine mi ayarlican :)

ahhh öle deme canim ya biz sadece arkadasiz :delphin: :bbo:

kızlaar nereye gittiniz...
Saol ykz ablacım, sultan sen bu kermeslerde birini bulcen gibime geliyo ;))
Anammm ykz ablanın 2 hafta kaldı düğününe
zemuszemus

insallah hayirlisi giz :roflol: ona ugrasiyorum dermisimmm :roflol::roflol:

slm kızlaar kime yok ama ben içimi dökeyim :((
Annem canımı çok sıkıyor yaa, sözlüm için hiç olumlu cümle kullanmıyor :((
Oysaki ben hep onun dediği olsun diye uğraşıp sevdiğimden vazgeçtim, görüş dedikleri ile görüştüm başkasıyla görüşmedim, bunada olumlu cvp vermişti ama şimdi her dediğinin altında bişey arıyor.
Bugün arkadaşında kalacak,diyoki "bunun ne çok arkadaşı var, evlenincede hep arkadaşlarında kalırsa ne olacak " ...
ıstanbulda dayısı var onlara gitmeyeceksin diye sürekli ikaz ediyo beni, oysaki bende gitmiyorum :((
Akşam akşam çok bozdu moralimi, diyoki bana baştan söz verdi uzağa gitmicem diye oysaki kesinlikle söz verme diye bişey yok, hepimiz oradaydık, komutanı dediki işinin nerede olacağı belli değil doğuyada gidebilir batıyada...
Sonra kayınvalidem için biraz asabi demişlerdi baştan, ben kulaklarımla duydum, diyoki ben duymadım duysaydım seni kesinlikle vermezdim :((
Şimdi nişanda sorun çıkarsa!!!

canim cimcimem sabredeceksi gulum.. her is sende biter.. benim annemde suanki konustuguma olumlu bakmiyo.. gerci bazen olumlu oluyo ama bazende 180 derece done biliyo yani.. anneler boyledir istemediklerini belli ederler bi sekilde.. ama sonucta kararini sen vermelisin.. hersey sende biter.. annenin dedikleri bi kulagindan girsin otekinden ciksin.. herseyi takacak olursak isimiz var.. annemde benimkine bazen agir konusuyo.. buda masustan anneme selam gonderiyo hic almiyo annem selamini :) bosver canim cok takma.. siz karar verdiyseniz soylenenlere fazla ses cikarma.. hee de gitsin ya alisacaklar bi sekilde...

canim bosver cikarma sesini sen.. sen ve nisanlin kendinizden eminseniz etraftaki soylentileri hic takma bence.. cunku sizin nisandan sonra dugununuze kadar her kafadan ses cikar emin ol.. duyduklarim kadariyla nisanlilik donemi gercekten stressli geciyormus

amaaaaan kızlar takmayın onların istedikleri ile evlenseniz bi bahane bulacaklardır evlenene kadar kulak tıkayacaksınız

hayırlı sabahlar kızlar
nikahıma 1 hafta kaldı :)
ben hala çalışıyorum :)

cimcimem üzülme sakın
sonrasında sen sevineceksin inş. annenler de pişman olurlar inş. söylediklerine
bizimkilerde öyle maalesef
ALLAH cc a dua et ...
hiç kimse 4*4 lük değil ki
biz kendimiz öyle değiliz en başta

Sözlümü amcamlar falan seviyorlar, ama annem, ya oda seviyo ama her yaptığına bir bahane buluyor, bu sefer bende ister istemez etkileniyorum...
Bu akşam yengesiyle gelecek bize ama anneme söylemeye çekiniyorum, çünkü kızacak :((

gelsinler canım annen de alışmış olur
en kısa zamanda düğünü yapın bence :)
hayırlı işlerin muzur manileri çok olurmuş

cimcimem siz düğünü biran önce yapın... sizinkilerde önce bu olsun diyor sonra muhalefet oluyorlar:oklava:senide üzüyorlar hee...

merhaba arkadaşlar. benim nikahım oldu ama düşünüm 4 temmuzda ve ben hala izmirde okuyorum.. dün beni çok üzen bir olay yaşadım sizinle paylaşmak istedim.. derse girdim ve ders danışmanımızın dersiydi. okuldan sonra hemen evlenen sadece benim ve inanılmaz yankı yaptı okulda bu olay hoca da duymuş 2 buçuk saat boyunca nutuk attı üstü kapalı bana imalarda bulundu 30 dan önce evlenilmezmiş. bi de çocuk yaparmışım hayatım kararırmış. en sonunda da sınıfın önünde bana zengin koca bulmakla olmuyor bu işler tuba hanım dedi.. çok rencide etti beni.. gidip konuşmak istiyorum ama bilmiorm değer mi?

Başkaları neden senin hayatına karışırki...
Bu arada yaşın kaç??
Hem sen evliliği kaldıracak yaşta hissediyorsan kendini, kimse karışamazki buna...
Annen baban dese tamam dicem hocaların böyle şeylere karışmaya ne hakkı varki...

bende anlamadım aslında hiç öle bi laf işiteceğimi düşünmüyordum.. 22 yasındayım ve hazırım ben öle hissediorm nişanlımı çok seviorm ve çok ii anlaşıorz ailelerimiz de onayladı ama zengin koca bulmuşum da kapağı atıyormuşum gibi rencide etti beni.. nişanlım normal biri..

Bu benim şahsi kararım diyip kestirip at bence, resmen küstahlık yapmış, buna ne hakkı varki...
Benimde eski iş yerimdeki patronum çok kızardı sözlendiğim için, onun doğru insan olduğuna nasıl emin olabiliyorsun derdi. Bende annem karışmıyosa kimsenin karışmaya hakkı yoktur demiştim.
Mantıklı kararlar verebildikten sonra neden evlilikten kaçsınki insan, sonuçta aynı evde yaşamadan kimin ne olduğunu kesinlikle bilemezsin. Bakalım 30 yaşında evlendiğin adam ne kadar iyi olacak??

Back