Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

selam kizlaaaaaaaaar neler olmus yine
Cimcimem üzülme anneler hep böle galiba, kizini verince korkular mi basliyor noluyor bilmiyorum.
Sen bencede mümkün mertebede cankizin dedigi gibi kulagini tikmaya bak,
tabi annendir bisi diyemeyiz ama her agizdan baska laf cikiyor bu hep böye,
hepsini duyacak olsak isimiz var. Söylenenlerden sakin etiklenme

Bebelak seninde ögretmenin cok ayip etmis, ona ne oluyor hic anlamadim. anan degil baban degil ne karisiyor haddini bilsin biraz.
bence git bi kösede konus, beni ulu orta rencide ettiniz buna hic hakkiniz yoktu de, susarsan daha cok tepene cikarlar

merhaba arkadaşlar. benim nikahım oldu ama düşünüm 4 temmuzda ve ben hala izmirde okuyorum.. dün beni çok üzen bir olay yaşadım sizinle paylaşmak istedim.. derse girdim ve ders danışmanımızın dersiydi. okuldan sonra hemen evlenen sadece benim ve inanılmaz yankı yaptı okulda bu olay hoca da duymuş 2 buçuk saat boyunca nutuk attı üstü kapalı bana imalarda bulundu 30 dan önce evlenilmezmiş. bi de çocuk yaparmışım hayatım kararırmış. en sonunda da sınıfın önünde bana zengin koca bulmakla olmuyor bu işler tuba hanım dedi.. çok rencide etti beni.. gidip konuşmak istiyorum ama bilmiorm değer mi?

merak ettim bu hoca bayanmı erkekmi??... o kim oluyormuş hem.. ne fitne fesat insanlar varya.. sen kendini hazır hissettikten sonra o ne diye karışıyor... kaldıki ünv bitiyormuş ve 22 yaşındasın hepten kör cahil biride değilsin..

selam kızlarrrr unuttunuz beni ....

bebelak git o hoca ile knouş ama sınavalrın bittikten sona konuş..sana takıpda dersten bırakmasın..buna onun hakkının olmadıgını sınıfta küçük düşürmeye hakkının olmadıgını senin hayatın hakkınd yorum yapmaya hakkı bulunmadıgı falan söyleyin gitsin

aynı ben nolcek bu halimiz
biri bişi d,yo hemen hayır diyoruz sonra neden hemen hayır dedikki belki iyilerdir d,yoruz tabii iş işten geçmiş oluyo nasip olmayınca olmuyo demek

Back