• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Bileklik asla sevmez, artık bi yolunu bulucaz.
Zaten mobilya bakmıcaz, onu düğün zamanı alırız artık.
Alyans beğendik aynı aşkımınkinden benimki taşlısı, kıyafette beğendim ama düşüncelerim değişmezse onu alıcam

Seninde bitmiş canım çoğu işte kalanlar zaten hallolur..
Başkalarının düğünlerini de takma olsun ne güzel zaman geçer işte nişana kadar kafamçokkarıştı

Bileklik asla sevmez, artık bi yolunu bulucaz.
Zaten mobilya bakmıcaz, onu düğün zamanı alırız artık.
Alyans beğendik aynı aşkımınkinden benimki taşlısı, kıyafette beğendim ama düşüncelerim değişmezse onu alıcam

kıyafetini bizede göster alınca, merak ettim hayırlısıyla sıkıntısız bitirirsin inş işlerini

Canım kıyafetim sade siyah olacak, tabi şuan öyle düşünüyorum, üzerine pembe tonlarda bi eşarp takıcam, sözlümede aynı tonlarda kravat almıştım oda onu takacak. Tabi zor ikna ettim o ayrı konu, kravat takamazmış o sıcakta beyefendi...

arkadaşlar biricik üyeliğini kendi sonlandırdı
konularını silmek istedi olmayınca da böyle yaptı
size de söylememi istedi

Slm kizlaaaar gece gece bi ben varim sanrim :1rolleyes:

biricik nie iptal etti gi üyeligini delüüüüüüüüü
geri dön biricik :enbuyukkk:

HERKESE HAYIRLI GÜNLER.. Evde olanlara güzel ve huzurlu birgün ıHSAN etsin, Çalışanlara ALLAH kolaylık versin. Gününüz aydın ,yolunuz Mevalanın yolu olsun. YARADAnın rahmeti ve merhameti üzerinize olsun.. NASILSINIZ ? ALLAH ıYLıK VE GÜZELıK NASıP ETSıN HERKESE....

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar nolur bana dua edin mersine becayiş buldum ne olur dua edin olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X