Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

canım senin neyin vardı geçmiş olsun a.s.

saol canim, adet düzensizligi var yani hormon bozuklugundan kaynaklaniyor ve tiroit bezim cok kücükmüs, az calisiyormus kafamçokkarıştı

Geçmiş olsun Sultancım, benimde gitmem lazım ama sürekli erteliyorum...
Sultancım seni alan adamında gezmeyi çok sevmesi lazım :))

saol canim erteleme sakin sende git hemen, ertelencek bisey degil gercekten kafamçokkarıştı

evet kesinlikle benimde kocamin cok gezmeyi seven birisi olmasi lazim, beraber bütün dünyayi gezer tozariz :roflol: evde sürekli oturmayi pek sevmem :dilcikar:

saol canim, adet düzensizligi var yani hormon bozuklugundan kaynaklaniyor ve tiroit bezim cok kücükmüs, az calisiyormus kafamçokkarıştı

Sultancım sende tüylenmede varmı, bende adet düzensizliği yok ama tüylenme var...
Yani arada bir 1-2 gün oynuyor ama oda düzensizlik değildir sanırım...
Tek sorun tüylenme hormon bozukluğu vardır diye korkuyorum

arada 2 gün falan oynuyorsa adetin cokda düzenli sayilir canim

ama tüylenme hormon bozuklugundan gelebiliyor, istersen bi kan aldirda baktir
bendede var cok tüylenme

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınızzzz

sultancım geçmiş olsun tatalım yhaa bayanların kabusu bu mesele zatenn kafamçokkarıştı çok şükürki doğumdan sonra bu sorunum cok azaldıı ne hikmet bende anlamadım ama:lepi:
cimcimecim bi kan tahlili vericen canım ihmal etme öyle bişey yoksa bile en azından için rahat ederrolumunekankayizsmile

selam kızlar.dün gelinlik almaya diye gittim boş döndüm.gelinlikde ekstra işler istedim hazırlayamamışlar,dikim evinden getirttim yengemin görmesi için yarım haldeyken.kınalıgımda bitmiş hali maalesefki işlemesi benim istedigimin dışında bir renk olmuş.onlarıda söktürüyorum arkasındaki gümüş işli olucak belli belirsiz görünüyor. eklemek istedim.herikiside aynı gibi biliyorumm:1rolleyes:begenmeyenler olabilir.
resimmm.jpg

resimm.jpg

ışıklardanmıdır nedir bilmem renkleri bire bir aynı çıkmamış.gelinligimi eklemiştim bitmiş halinde.ben tekrardan diktiriyorum işlemeler eksik sade gibi görünüyorgelinligiminde eteklerinde işlemelerden olucak.altıda toplu ignelerle dilim dilim görünmüşhihoyyyt.cepkenli rahibe duvak..kol ucu ve yaka kısmı sıra fıransız küpüründen işlenecek ve kol üstü sırt gölümü atma işlemelerle.duvagımda yere kadar uzun arkamdan sürünüyor yerlere.nasıll??sizce
resimler0755.jpg

resim2jr.jpg

Son düzenleme:
nazlıhilal kınalığını çok beğendim ama nişanlık değilmi bu
kınada abiye giyiliyo diye biliyorum ama burdan bi kızın kınası oldu o da böyle bişey giydikafamçokkarıştıama seninkinin rengini flan çok beğendim ben güle güle giy.. gelinlikle çok benziyolar ama gelinliği başka model alsaydın bence..

nazlıhilal kınalığını çok beğendim ama nişanlık değilmi bu
kınada abiye giyiliyo diye biliyorum ama burdan bi kızın kınası oldu o da böyle bişey giydikafamçokkarıştıama seninkinin rengini flan çok beğendim ben güle güle giy.. gelinlikle çok benziyolar ama gelinliği başka model alsaydın bence..

nişanlık canım.burda kınada böyle abiye giyerler .düz bir abiye almak istemedim nişanım evde oldugu için öyle giymiştim çünkü.
napim nişanlımın istegi üzerine bunda karar verdim.benziyor gibi ama benzemiyor aslında bire bir baktınmı cıplak gözlekaydirigubbakcemile3 ablamlar tlfn ve bilgdan gördü aynı dediler dün görünce fikirlerini degiştirdiler farklı duruyor diye.

Back