- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi MissBiricik
- #10.921
benim imzadaki gelinle damat birleşseydi delikafaduldendelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
es es üzülme bu konuda tek değilsin bende estetik değilim sadece oyun bilirim misket tarzında oda yetio zaten...bazı oyunlarda hoş durmuyo bende zaten boy uzun oluncadelikafadulden
Benim boy 1,62 kayınvalidem resmimi ilk gördüğünde çok kısa bu demiş...
Oysaki 2 gelinden de uzunum ben :))
Oooo sen baya uzunmuşsun be canım, sözlüm 1,80 bende 1,62 boyundayım, ama topuklu giyince falan çok farketmiyor...
topuklu giyebiliyorsan sorun yok hoş durursunz ama ben topuklu özürlüyüm birde:) valla o yanımda olunca kendimi normal hissedebiliyorum güzel oluyoufak tefekmişim gibi oluo:) ama o olmadımı yanımda genelde kısa insanlar var deve gibi hissediyorum bende :)
Ya sizden fikir alayım, bu konulardan hiç anlamam, mayıs 14te sözlümün doğum günü var, haftasonu gelecekya hediyesini o zaman vericem ama ne alacağıma karar veremedim, giyimde çok seçici o nedenle aldığımı beğenmez diye korkuyorum, giyim dışında ne alabilirim, yada ne yapabilirim.
Bazen resmimizi çıkarıp çerçevelettirsem diyorum, sonra vazgeçiyorum, ne yapacağımı hala bulamadım...
avatardaki biz geçen sene çekildi burda tombiş tabi hilmi şimdi bu halinden 20 kilo verdi civan gibi oldu maşaAllah...bu arada ben öğle yemeğine gidiyorum gelince devam ederiz kaybolmayın bi yere
esracım, giyimde kaliteli bişi alırsan beğenir bence
ilerde belki de sen alacaksın :) o zmaan da mı beğenmiyecek
giyim dışında, cüzdan kemer vs alabirsin
ihtiyaçlarını düşün
bu arada benim nişnalım unuttu bana hediye almayı
o zaman çok stresliydi ev tadilat oluyordu
sonrada unuttu
ben de hatırlatmadım bir daha
ben traş makinesi almıştım başta kullanamam diye çok zorlandı ama şimdi ise elinden düşmüyo çok memnun eğer düşünürsen markasını falan veririr internetten almıştım zaten
esracım, giyimde kaliteli bişi alırsan beğenir bence
ilerde belki de sen alacaksın :) o zmaan da mı beğenmiyecek
giyim dışında, cüzdan kemer vs alabirsin
ihtiyaçlarını düşün
bu arada benim nişnalım unuttu bana hediye almayı
o zaman çok stresliydi ev tadilat oluyordu
sonrada unuttu
ben de hatırlatmadım bir daha
Cüzdan ve kemer iyi fikir, düşünmemiştim.
Gömlek almayı düşündüm bedeni uymaz diye almadım,
geçenlerde de kravat ve kol düğmesi aldım, onu çok beğendi.
Benimkide unuttu, hatta o güne kadar sana ne alayım diyordu
(sürprüzden pek anlamaz) ama o gün unuttu, tabi ona pahalıya patladı :))
tamam canım gel öretem :lepi:
Todish sana ders almaya geleyim düğüne kadar :))