Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

nihayet adam akıllı bi site buldum oh ya
bende kendime bi kırmızı elbisecik aldım çekmedim onu da çekince eklerim canlarr

xafg38qiesy52aeqqsb4.jpg

Son düzenleme:
kristalim sağol tatlımda... göbek aldı başını gidiyorrbilmiyorumkismile
todishh anneler günü için dime ...çok güzeller güle güle kullansın... yalnız hangi annene bu cici anneye alınmadımı bişeyyaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kristalim sağol tatlımda... göbek aldı başını gidiyorrbilmiyorumkismile
todishh anneler günü için dime ...çok güzeller güle güle kullansın... yalnız hangi annene bu cici anneye alınmadımı bişeyyaklinialirimsmileaklinialirimsmile

sağol canım benim.. cici anneye bugün alıcam inşallah.. :P ona da bi eşarp alırım artık huh

fatmacım sadece ben varım :)
iyiyiz şükür
müdürden fırça yiyip duruyorum :)
öğlen biraz gecikmiştim 20 dk felan
başkası saat 3 te gelir göze çarpmaz
dün de telefonda çok konuşuyorum diye fırça attı
eh düğün arafesi ihtiyaç demiyor yaw

fatmacım sadece ben varım :)
iyiyiz şükür
müdürden fırça yiyip duruyorum :)
öğlen biraz gecikmiştim 20 dk felan
başkası saat 3 te gelir göze çarpmaz
dün de telefonda çok konuşuyorum diye fırça attı
eh düğün arafesi ihtiyaç demiyor yaw

aman hepsi aynı boşver sen......aynı sıkıntı bende de var...

kizlar yaaaaa cok kötüyümmmmmmmmm mafoldumben
bütün gece uyutmadilar, hep nezaman tam dalicam, hemen geri uyandirdilar, dualar okudum ama ne fayda hep korkuttular beni mafoldumben of yaaaaaaa, anca sabah namazindan sonra gün aydinlaninca biraz uyudum :çok üzgünüm: nie böle oldu hic bilmiyorum

cimcime sultan merhaba
sultancım hayırdır cnm.sanırım hastalıkları kafana takıyorsun ben de önceden çok stres yapıyordum her gece kabus görüyordum :çok üzgünüm:

yok sanatcim ya hastaligim felan öle takmiyorumda, dün gece arkadaslarla oturuyorduk, öyle "onlar" hakkinda biraz konustuk ettik, acaba o yüzdenmi rahatsiz ettiler anlamadimki

sultan nasıl yani uyandırdılar cnmakannehir

ilkinde saat gece 1 felandi
yattim iste, tam daliyorum. yatagimin dibinde masa var onun üzerindeki plastik sise, gümmmm diye ses cikardi
hani plastik siseyi biraz sIKarsin da sonra birakirsin cok sesli bir ses cikarirya aynen öyle

korktum biraz ama sonra geri uymaya calistim, yine tam dalicakken, kendi sesime uyandim, yani kendi sesimle korkuttular beni kafamçokkarıştı

yine korktum ama bisi düsünmedim,
sonra saat zaten artik 2 bucuk felandi, kardesimi uyandirdim uyutmuyolar beni dedim korkutuyolar mafoldumben kardesimide eskiden korkuturlardi oda biliyor o yüzden,

sonra dualar okudum yine uymaya calistim
busefer biraz rüya gibiydi, aynen yatiyorum korktugumu farkettim felag nas okudum ama beni sIKtiklarini farkettim, bagirmaya calisirken uyandim, cok korktum yine kizkardesimi uyandirdim

mafoldumben sonra zaten sabah namazi oldu, kalktim babamada dedim beni uyutmuyolar diye
sabah namazini kildim biraz oturdum
sonrada biraz uyudum ama, kalkarken yine sicradim benneyaptımki

Back