Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ay çok güldüm fatma ya :)
ben kesin tokadı yapıştırırdım orda :)

ben irkildim ama eğilip anlatınca demedim bişey kadın öle rahat edio ne diyim tamam sağol Allah razı olsun dedim.benim kayınpeder yok vefat etmiş..ah keşke olsaydı yaaa bize çok yardım ederdi...

Bende set sevmem, o nedenle kelepçe bilezik istedim, hem yatırım olur...
Ya yüzgörümlüğünü benimki akıl edermiki acaba??
Etmez gibime geliyo :))

kızlar akıl etmezse açmazsınız iki güzel laf ettirirsini şiir falan okutturursunuz eziyet olur hahahahahaha sırnaşık şeysırnaşık şey

ben irkildim ama eğilip anlatınca demedim bişey kadın öle rahat edio ne diyim tamam sağol Allah razı olsun dedim.benim kayınpeder yok vefat etmiş..ah keşke olsaydı yaaa bize çok yardım ederdi...

ALLAH cc rahmet eylesin inş.
benim kayınpederim iyi seviyorum :)
hem de hafız ALLAH cc razı olsun
nişanlım da babasını daha çok seviyor

ALLAH cc rahmet eylesin inş.
benim kayınpederim iyi seviyorum :)
hem de hafız ALLAH cc razı olsun
nişanlım da babasını daha çok seviyor

babasız olması çok zor yaa abileri ve amcası var ama her kafdan bi ses şunu nasıl yapcaz şuda olsun buda olsun babası olsaydı kestirip atardı onlara laf düşmezdi..ufff

babasız olması çok zor yaa abileri ve amcası var ama her kafdan bi ses şunu nasıl yapcaz şuda olsun buda olsun babası olsaydı kestirip atardı onlara laf düşmezdi..ufff

Bizim evlatlarımızın dedesi olmayacak malesef, bende kimseye dede diyemedim :((
İkimizinde babası yok, ben 10 yıl önce, oda geçen sene kaybetmiş...

Bizim evlatlarımızın dedesi olmayacak malesef, bende kimseye dede diyemedim :((
İkimizinde babası yok, ben 10 yıl önce, oda geçen sene kaybetmiş...

canımmmmmmmmmmmmmm
ALLLAH cc rahmet eylesin inş.
benim babama dede diyebilriler siizn çocuklar :)
şaka tabii
ama babamın saçları hepsi beyaz olunca daha dede olmadan dede demeye başladı çocuklar

sana okumayı senin annene bırakmış anlaşılan canım :)

evet :)) annemde ağlayıp durdu zaten, sözlümde geçenlerde bi kızıyo bana "ne diye ağlıyosunuz" diyo :)) Erkek işte anlamıyo :))

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

sen de fıkra anlatırsın canım :)

Yüz görümlüğü olmadan göremezsin yüzümü derim kaydirigubbakcemile3

cimcime adam yüzünü görmeye gerek yok nasılsaçok görcem derse sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende çok aglarım yaa çok sevinirim ağlarım üzülürüm ağlarım:)....

başınız sağolsun canım....mafoldumben

canımmmmmmmmmmmmmm
ALLLAH cc rahmet eylesin inş.
benim babama dede diyebilriler siizn çocuklar :)
şaka tabii
ama babamın saçları hepsi beyaz olunca daha dede olmadan dede demeye başladı çocuklar

Allah razı olsun...
Çok isterdim dedem olsun ama olmadı işte, gerçi bi yönden kayınpeder olmaması iyi oldu, ben ona hayatta baba diyemezdim...
Ama dezavatnajı daha çok tabi, ama hayırlısı böyleymiş, Rabbim böyle olmasını istedi yapabileceğimiz bişey yok...
Gelinlik giydiğimde çok kötü olucam, Allah'tan erkek kardeşim var, ama babamın görmesini çok isterdim. Çünkü beni çok seviyodu hepte dile getiriyodu, Esra farklı derdi :((

Allah razı olsun...
Çok isterdim dedem olsun ama olmadı işte, gerçi bi yönden kayınpeder olmaması iyi oldu, ben ona hayatta baba diyemezdim...
Ama dezavatnajı daha çok tabi, ama hayırlısı böyleymiş, Rabbim böyle olmasını istedi yapabileceğimiz bişey yok...
Gelinlik giydiğimde çok kötü olucam, Allah'tan erkek kardeşim var, ama babamın görmesini çok isterdim. Çünkü beni çok seviyodu hepte dile getiriyodu, Esra farklı derdi :((

oyyy kuzum kıyamam yaa bak benide duygulandırdın yaaaamafoldumben

esracım üzülme inş.
o seni inş. cennette gelinlkle görür
bu dünya kaç günlükki zaten geçecek öyle veya böyle
gelinlikle babanın kabrine gidersiniz evlenince

bende çok aglarım yaa çok sevinirim ağlarım üzülürüm ağlarım:)....

ay beni şimdiden tuttu o dert ya
evden çıkarken kendimi nasıl tutucam bilmiyorum
ablam sakın ağlama annemleri üzme dedi
ama eldemi ağlamamak
geçen akşam bir türk filmi vardı anne ile ilgili
ben kendimi tutamaıdım ağladım
ben de annemi daha çok severim
nasıl olacak bilmiyorum

Back