Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Yok ilaç kullanmıyorum, bizim genetik galiba kuzenimde de bu şekilde vardı hatta onun daha fazlaymış ben şimdi hatırlamıyorum. İğneli epilasyon yaptırmış ama çok çekmiş :((
Oy Allah'a şükür öyle değil fakat olacak diyede korkmuyor değilim, ablamda da annemde de yok böyle bişey bende nerden oldu yaa :((

canım burayı da bi oku
millet pek memnun kalmamış ama bende faydası oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...t252y-azalt305c305y305-kullanan-var-m305.html

işde kalabalık olması avantaj aslında burası küüçük bi yer ben .Ardahanda görev yapıorum canım herkes böle bi süzer bi neden kapandın niye kapandın herkese çene yarıştır....neyse bi zamanı vardır yaaa..kapanırım inş. Allah'ız izniyle

bende liseden çıktığımın ilk haftası kapandım canım.. ve hiç kimse benden böyle bişey beklemiyorken.. yani abim bile dedi kapanma açılırsın oyuncak etme eşarbı hevesine..hemde ben baya bir açıktım.. ama içimden kapanmak gelince bekletmeden kapandım... herkes ilk başta sevgilin var o istedide kapandın dime dedi.. yada ailen zorladıkaydirigubbakcemile3 amca oğlum 21. yüzyılda kapalılıkmı olurmuş diye dalga bile geçtikaydirigubbakcemile3 22. yüzyılı göremiyceğime göre olur dedim bendenaniknaniknaniknanik ve nihayetinde 6 yıla yaklaşıyor kapalı olmamzemuszemus

işde kalabalık olması avantaj aslında burası küüçük bi yer ben .Ardahanda görev yapıorum canım herkes böle bi süzer bi neden kapandın niye kapandın herkese çene yarıştır....neyse bi zamanı vardır yaaa..kapanırım inş. Allah'ız izniyle

tabiki canım haklıısn ama ALLAH cc rızası insanların ne düşündüğüğnden daha önemli
insanların ne diyeceğini nefsin vesvesi olarak düşün
diyene ne derse desin boşver, ömür çok çabuk geçiyor inan
ALLAH cc gayretini arttırsın inş. canım dua edelim inş.

tabiki canım haklıısn ama ALLAH cc rızası insanların ne düşündüğüğnden daha önemli
insanların ne diyeceğini nefsin vesvesi olarak düşün
diyene ne derse desin boşver, ömür çok çabuk geçiyor inan
ALLAH cc gayretini arttırsın inş. canım dua edelim inş.

İnşaAllah canım desteğiniz için teşekkür ederim diyorum ya bu zaman uzun değil...yakındır İnşaAllah

kızlar bu arada dün kayınvalidem bilezikleri gösterdi
7 tane yapmışlar
5 tane demişlerdi
ama nikahta takıcaz dedi :)
başka takı neler alınır, biz daha almadık diğerlerini
saat, künye, küpe felan alıcaz ctesi günü

rüyamda kalabalık görmüşütm intrnetteki yorumuda buymuş Rüyada kalabalık gören kimsenin işlerinde bütün engelleri aşarak, güzel bir yaşam süreceğine yorumlanır.

7 tane yapmışlar
5 tane demişlerdi

maşallahh tuttum kaynananı.. gönlü zenginmiş.. millet fazla der az yapar seninki az deyip fazla yapmışş helal olsun kadınaahihoyyyt

bizde ayriyetten saat alınır canım, takı seti eğer takı seti istemezse kız yerine kelepçe alınır... birde yüzük alınır gösterişli bir yada iki tane..

7 tane yapmışlar
5 tane demişlerdi

valla bizde pek konuşulmaz hani ne alacaksınız falan diye erkek evinin içinden ne geliyosa alır ama kızında içinde olan bişey varsa bi şekilde dillendirir.benimde 7 tane bilezik var adana burma 20 gr lık 1 tanede 3 lü setim var başkada bişey istemedim ki herşeyi ikimiz aldıgımız için yük yapmak istemedim bu kadarda yeter zaten :lepi:

bende görsem keşke o rüyayııboshayallersmileboshayallersmile inşallah çıkar canım...

evet canım bu evlilikte o kadar engel çıktı ki karşımıza halen dahada çıkıyo sıkıntılar o kadar çoktu ki inş. atlatırız düğünde bitseydi bieyvahedigeldismile

maşallahh tuttum kaynananı.. gönlü zenginmiş.. millet fazla der az yapar seninki az deyip fazla yapmışş helal olsun kadınaahihoyyyt

bizde ayriyetten saat alınır canım, takı seti eğer takı seti istemezse kız yerine kelepçe alınır... birde yüzük alınır gösterişli bir yada iki tane..

kaynana ile pek anlaşamıyoruz aslında ama sonuçta onları kesin yatırım için felan düşünmştür :)

ben bir tane bileklik beğenmüştim, çiçekli 22 ayar altından 800 küsür tl ye
onu söledim, birde küpe alalım dedim birde saatim yoktu
şimdie nişanlıma da ben alacam saat dimi :)

bu arada dün gelinlikçim çok zayıfladığımı söledi
sevindim :) öğlen arası yürümeler fayda verdi heraklde :)
tekrar geri almasma bari
ama hala göbek var biraz ya

7 tane yapmışlar
5 tane demişlerdi

Oh oh ne güzel, benim kayınvalidem 15000 borcum var diyip duruyo, bu borçta hiç azalmıyo nedense...
Sözde küpe almıştı bana, düğünde daha iyisini alırım dedi, bide kına yakılırken elime yüzük koyacak. Saatimi almışlar, bir çok geline düğünde set takılıyor, istersen onu aldırabilirsin. Yüz görümlüğü alması lazım bide :))

evet canım bu evlilikte o kadar engel çıktı ki karşımıza halen dahada çıkıyo sıkıntılar o kadar çoktu ki inş. atlatırız düğünde bitseydi bieyvahedigeldismile

Canım sen çok dayanıklısın ben annemin tek sözüyle bitirmiştim herşeyi :((
İnşallah iyi yapmışımdır, inşallah sözlümle birbirimiz için çok hayırlı oluruz...

valla bizde pek konuşulmaz hani ne alacaksınız falan diye erkek evinin içinden ne geliyosa alır ama kızında içinde olan bişey varsa bi şekilde dillendirir.benimde 7 tane bilezik var adana burma 20 gr lık 1 tanede 3 lü setim var başkada bişey istemedim ki herşeyi ikimiz aldıgımız için yük yapmak istemedim bu kadarda yeter zaten :lepi:

güle güle kullan canım iyi günlerinde inş.

kaynana ile pek anlaşamıyoruz aslında ama sonuçta onları kesin yatırım için felan düşünmştür :)

Evet sende saat alacaksın, aslında bazıları damatlıkta alıyolar...

bu arada dün gelinlikçim çok zayıfladığımı söledi
sevindim :) öğlen arası yürümeler fayda verdi heraklde :)
tekrar geri almasma bari
ama hala göbek var biraz ya

ben kaynanamı seviyorum yaaaopuyorumnanaktan yaşlı zaten kadın. bi laınıda duymadım ki daha çok faydasını gördüm..nişanda çok komikti baya ben oturuyorum oda yanımda oturuyordu bi baktım popomu kaşıyo hop oldum neye uğradıgımı şaşırdım kulağıma eğildi kızım nazar değmesin diye ettim sende için felak nas ayetel kürsi falan oku ben durmadan okuyorum dedi ayy sağolsun yaaa

Oh oh ne güzel, benim kayınvalidem 15000 borcum var diyip duruyo, bu borçta hiç azalmıyo nedense...
Sözde küpe almıştı bana, düğünde daha iyisini alırım dedi, bide kına yakılırken elime yüzük koyacak. Saatimi almışlar, bir çok geline düğünde set takılıyor, istersen onu aldırabilirsin. Yüz görümlüğü alması lazım bide :))

ben pek set sevmiyorum canım, onun yerine bileklik ve küpe aldırayım dedim
dün nişanlımın ağzını aradım set isitoyrum diye
oda sen takmazsın dedi :)

yüz görümlüğünü sölicezmi ki?
o kendi düşünüp ona göre alması gerekmez mi?

Canım sen çok dayanıklısın ben annemin tek sözüyle bitirmiştim herşeyi :((
İnşallah iyi yapmışımdır, inşallah sözlümle birbirimiz için çok hayırlı oluruz...

inş. canım hiç içimde hata yapmışım gibi h,ssetmiyorum pişmanlık hissetmedim kavga ettiğimiz anlarda bile hatta dün bile kavga ettik ki benim aklıma hiç gelmiyo ben ne yaptım falan demek yani..iyi olucak ben hissediyorum :):):):)

ben kaynanamı seviyorum yaaaopuyorumnanaktan yaşlı zaten kadın. bi laınıda duymadım ki daha çok faydasını gördüm..nişanda çok komikti baya ben oturuyorum oda yanımda oturuyordu bi baktım popomu kaşıyo hop oldum neye uğradıgımı şaşırdım kulağıma eğildi kızım nazar değmesin diye ettim sende için felak nas ayetel kürsi falan oku ben durmadan okuyorum dedi ayy sağolsun yaaa

ay çok güldüm fatma ya :)
ben kesin tokadı yapıştırırdım orda :)

ben pek set sevmiyorum canım, onun yerine bileklik ve küpe aldırayım dedim
dün nişanlımın ağzını aradım set isitoyrum diye
oda sen takmazsın dedi :)

yüz görümlüğünü sölicezmi ki?
o kendi düşünüp ona göre alması gerekmez mi?

Bende set sevmem, o nedenle kelepçe bilezik istedim, hem yatırım olur...
Ya yüzgörümlüğünü benimki akıl edermiki acaba??
Etmez gibime geliyo :))

Back