Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

canim bdk sen suan evlimisin yoksa evlenecekmisin.. konu 1bucuk ay once acmissin ne oldu simdi.. ? sizinkiler temmuz istemis onlar ise mayista istemisler dugun tarihini..

canim bdk sen suan evlimisin yoksa evlenecekmisin.. konu 1bucuk ay once acmissin ne oldu simdi.. ? sizinkiler temmuz istemis onlar ise mayista istemisler dugun tarihini..

resmi ve imam nikahımızı yaptık evliyiz düğünümzde 30 haziran-1 temmuzda afyonda bizim memlekette 2-3-4 temmuzda da osmaniyede olacak bu tarih yüzünden bile duymadıgım laf kalmadı amaaaaaaaaaaaaan son kozların söylesinler bakalım....

FATMACIM SANIRIM SENLE AYNI KADERİ PAYLAŞÇAM BENDEEeyvahedigeldismile herkes karşı ya herkess:umursamaz:

FATMACIM SANIRIM SENLE AYNI KADERİ PAYLAŞÇAM BENDEEeyvahedigeldismile herkes karşı ya herkess:umursamaz:

valla dediğim gibi kendinden ve sevdiğinden eminsen ve ne olursa olsun birbirinize sırtınızı dönüp gidemeyecekseniz..karşı durun derim yoksa katlanılacak şeyler değil

ay canim hic anlamiyorum ben bu buyukleri.. basta kizarlar soverler doverler.. sonra tipis tipis veriler.. neden hic bisey tatliya baglanip olmazki anlamam.. yada kiz dayanamayip kacar bi kac ay veya yil sonra gelir elini oper tekrar barisirlar.. yani ne bileyim hic anlamiyorum ben bu buyuklerimizi.. hersey guzellikle olsa olmaz mi yani illaki sorunlar olacak illaki insanin aci cekmesi mi lazim... bizde insaniz sonucta hayvan degiliz.. insanca halolsa bu durumlar olmaz zaten

canım hala istedikleri yok zaten hiçbişeye karışmıyorlar düğünümü bile bn kendim yapıorum sadece babam ordan yer tutuyor falan ben burdan ücretini gönderiyorum o biçim yani....

Evet net olmasada yakışmışsınız canım...
Nişanlınada bravo gerçekten, her erkek kaldırmaz bu kadar hakareti, sen sarıl bırakma bu adamı anacım...
Kızlar babalarda annelerde çocuklarını evlendirme döneminde değişirler, çünkü evladını artık o evde görememe sıkıntısı vardır, bide büyütüp başkalarıyla paylaşmak çok zor tabi...
Düşünsene büyütüyosun kahrını çekiyosun tam sana faydalı olacakken başkaları alıyo...
Ben çocuğumu evlendirmicem :))

canım hala istedikleri yok zaten hiçbişeye karışmıyorlar düğünümü bile bn kendim yapıorum sadece babam ordan yer tutuyor falan ben burdan ücretini gönderiyorum o biçim yani....

bende bu şekilde tehdit ediliyorum... hiçbişeyine gelmeyiz karışmayız ve daha neler neler....

ama büyütüp yetiştiriyorsun ama hizmetçi yetiştirmiyorsun bi birey yetiştiriyorsun sonuçta çocuklarda bi birey tamam kolay bişey değil ama mantıklı düşünmek lazım bu hayat tek başına çekişlmek için değil...valla ben evlendiğimizde imzayı attıktan sonra hilmiye dedim eger dedim Allah nasip ederse bize bi kız verirse bana yaptıkları gibi yapmıcaksın söz ver dedim söz verdi

geleceğin cadı kaynanasıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Fatmacım kaç yaşındasın, acaba baban yaşını küçük görüp sağlıklı karar veremeyeceğini düşünüyor olabilirmi...

canım ben 25 yaşındayım ve devlet memuruyum ben işmi elime almışım ee artık yuva kurayım dimi:)

bende bu şekilde tehdit ediliyorum... hiçbişeyine gelmeyiz karışmayız ve daha neler neler....

tehditleri tıka kulağını çaputla parayla pulla değil bu işler hiçbişeyime karışmıyorlar ne oluyo sanki vazmı geçiyorum...

ya hadi bana karsi ciksinlar cikacaklarda yasim size gore cok kucuk..neysede fatma abla ve talya icin neden karsi cikiyolar iistemiyorlar anlamiyorum yani..

ya hadi bana karsi ciksinlar cikacaklarda yasim size gore cok kucuk..neysede fatma abla ve talya icin neden karsi cikiyolar iistemiyorlar anlamiyorum yani..

bizimkiler hilmiyi işsiz görğyorlar dershanede öğretmnlik yaptıgı için otomatikman onlar için işsiz, birde osmaniyeli olması, birde 12 kardeş olması onlar için istememe nedenleri idi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…