Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

af edersinde sanki sizinkiler evlenecek eniste beyle... gun dogmadan neler dogar

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hay çok yaşa :):).. valla düğün olduktan sonra ardahanda yaşayacaz herkesden uzak kafayı dinleriz bi güzel oooooooooooooohhhhh..17 mayısda gelecek ayyy zaman geçmio beee:):):)

yok gizlar yaa benim babam, eski sevgilimide biliyordu, annem söylemis :delphin:
gelsin tanisalim demis sempatiksalakcinni o konuda cok anlayislidir
fakirin sevmeye hakki yokmu felan der, kendi anasiz babasiz büyüdügü icin canim babam :1hug:

yok gizlar yaa benim babam, eski sevgilimide biliyordu, annem söylemis :delphin:
fakirin sevmeye hakki yokmu felan der, kendi anasiz babasiz büyüdügü icin canim babam :1hug:

böyle babalar kaldı mı ki

kızlar benim emsai bitti eve gideyim ordan yazarım devam ederiz...deneyimlerinden yararlanın:D:D:D guclubacismile

sultano sende hem çok şanslısın hem şansız:):):) baban anlayışlı ama aday yokaklinialirimsmile

Fatmacım, 2 hafta sonra sizi düşünemiyorum, atlattığınız bu kadar sorundan sonra :))
Benimde mesai bitiyor kızlar işleri toparlıyorum muhtemelen pazartesi girerim nete, görüşmek üzere...

yeri degil ama ya kızlar bu kıyafetimle uyumlu örtü bulamıyorum ne taksam yakışmıyor.nasıl bişey uydurabilirimki?kenarları siyah beyaz çizgi desenli.bir bunu yakıştırıyorum.hepde bunu takmak istemiyorum
resimler0727.jpg

resimler0729.jpg

nazlıhilal ben olsam bunun üstüne karışık takardım valla
sonuçta siyah her renk gider
ama pembe siyah ta hoş olur yada kırmızı siyah :kedi:bayılırım pembe ve kırmızıyaa:))

kızlar facede yok.zaten daha ortaokulda okuyor.akrabalardan hiç kimse de görmüyor durumlar bayağı karışık aslında neyse sağolun kızlar

maşallah topic 2 saatte aldı başını gitti meaşallah :D

Nazlı burdan lacivert gibi görünüyor :/
pierre cardinin beyaz zemin üzerine kendi logosu olan eşarbı var o güzel gider bence..
bu kaptan tanıdık birinde var mesela ama lacivert,üzerine de dediğim eşarbı kullanıyor güzel duruyor..

siyah beyaz taktım karışık çizgili çook bogdu.teşekkürler..bakıcam artık bişeyler.konuyu işgal etmim ben.yasakkelime

Back