Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlar bi sorum olacak konu açmayı da düşünüyorum ama önce size sorayım dedim
ailevi nedenlerden dolayı dayımın kızını senelerdir görmüyorum nerde olduğunu da bilmiyorum ama büyük ihtimal yaşadığım şehirde o da.internetten okuduğu okulu falan bulabilir miyim?
yaşadığım şehirdeki tüm okullara baktım bulamadım bazılarında öğrencilerin ismi yazmıyor
kızlar yardım lütfen

kızlar bi sorum olacak konu açmayı da düşünüyorum ama önce size sorayım dedim
ailevi nedenlerden dolayı dayımın kızını senelerdir görmüyorum nerde olduğunu da bilmiyorum ama büyük ihtimal yaşadığım şehirde o da.internetten okuduğu okulu falan bulabilir miyim?
yaşadığım şehirdeki tüm okullara baktım bulamadım bazılarında öğrencilerin ismi yazmıyor
kızlar yardım lütfen

ya bi face baksan yada bulundugun ildeki milli eğitim müdürlüğüne sor onlar sistemden bulurlar

hayirli cumalar kizlar.. nasilsiniz ?
sanatcim bulsan bulsan faceden bulursun bence :) olmazsa ailende illaki dayinin kiziyla gorusen biri vardir canim

Alıncen tabi sana o laf :))
Fatmacım aşkın seni iyileştirir merak etme
:jeyyar:

cimcime yok yaa iyileştirmesin daha hasta eder o :):):) şaka bi yana yaa ben hasta hasta böyle sümüklü sümüklü nasıl dolaşırım sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden

hos bulduk fatma..

cimcime hic sorma annem babama durumu anlatmis ya.. ne yapicam benn.. korkuyorum yahu.. heran sorguya cekilebilirim.................

Back