- Konu Sahibi MissBiricik
- #10.541
canim bdk sen suan evlimisin yoksa evlenecekmisin.. konu 1bucuk ay once acmissin ne oldu simdi.. ? sizinkiler temmuz istemis onlar ise mayista istemisler dugun tarihini..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bdk sen suan evlimisin yoksa evlenecekmisin.. konu 1bucuk ay once acmissin ne oldu simdi.. ? sizinkiler temmuz istemis onlar ise mayista istemisler dugun tarihini..
Fatmacım profildeki resim seninmi??
Ayy çok zor bir dönemden geçmişsin, hadi kızmaları falan neysede dövmekte neymiş hey Yarabbim...
FATMACIM SANIRIM SENLE AYNI KADERİ PAYLAŞÇAM BENDEEeyvahedigeldismile herkes karşı ya herkess:umursamaz:
FATMACIM SANIRIM SENLE AYNI KADERİ PAYLAŞÇAM BENDEEeyvahedigeldismile herkes karşı ya herkess:umursamaz:
ay canim hic anlamiyorum ben bu buyukleri.. basta kizarlar soverler doverler.. sonra tipis tipis veriler.. neden hic bisey tatliya baglanip olmazki anlamam.. yada kiz dayanamayip kacar bi kac ay veya yil sonra gelir elini oper tekrar barisirlar.. yani ne bileyim hic anlamiyorum ben bu buyuklerimizi.. hersey guzellikle olsa olmaz mi yani illaki sorunlar olacak illaki insanin aci cekmesi mi lazim... bizde insaniz sonucta hayvan degiliz.. insanca halolsa bu durumlar olmaz zaten
canım hala istedikleri yok zaten hiçbişeye karışmıyorlar düğünümü bile bn kendim yapıorum sadece babam ordan yer tutuyor falan ben burdan ücretini gönderiyorum o biçim yani....
Evet net olmasada yakışmışsınız canım...
Nişanlınada bravo gerçekten, her erkek kaldırmaz bu kadar hakareti, sen sarıl bırakma bu adamı anacım...
Kızlar babalarda annelerde çocuklarını evlendirme döneminde değişirler, çünkü evladını artık o evde görememe sıkıntısı vardır, bide büyütüp başkalarıyla paylaşmak çok zor tabi...
Düşünsene büyütüyosun kahrını çekiyosun tam sana faydalı olacakken başkaları alıyo...
Ben çocuğumu evlendirmicem :))
Evet net olmasada yakışmışsınız canım...
Nişanlınada bravo gerçekten, her erkek kaldırmaz bu kadar hakareti, sen sarıl bırakma bu adamı anacım...
Kızlar babalarda annelerde çocuklarını evlendirme döneminde değişirler, çünkü evladını artık o evde görememe sıkıntısı vardır, bide büyütüp başkalarıyla paylaşmak çok zor tabi...
Düşünsene büyütüyosun kahrını çekiyosun tam sana faydalı olacakken başkaları alıyo...
Ben çocuğumu evlendirmicem :))
Fatmacım kaç yaşındasın, acaba baban yaşını küçük görüp sağlıklı karar veremeyeceğini düşünüyor olabilirmi...
bende bu şekilde tehdit ediliyorum... hiçbişeyine gelmeyiz karışmayız ve daha neler neler....
ya hadi bana karsi ciksinlar cikacaklarda yasim size gore cok kucuk..neysede fatma abla ve talya icin neden karsi cikiyolar iistemiyorlar anlamiyorum yani..