Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hos bulduk fatma..

cimcime hic sorma annem babama durumu anlatmis ya.. ne yapicam benn.. korkuyorum yahu.. heran sorguya cekilebilirim.................

korkmaaaaaaaaaaaa....serbest bırak.... korkak gibi durursan üstüne çok gelirler....kendinden eminsen dik dur :) ( söyleyene bak hele ) sırnaşık şey

hee pcden tikir tikir yazmasi kolay dimi.. korkmayim ne yapmaliyim.. sende gecmissindir o yollardan?

benim o yollar baya bi sıkıntılıydı senin o kadar kötü geçmez...gerçi hala sıknıtılıda takmıyorum artık:):):) opuyorumnanaktan

cankız ben sevdiğime kavuştuysam daha gözüm açık gitmez ve herkes kavuşur bildikleride iyi olmuş canım prosedürler çabuk işler rahatlarsınız:):):) kaydirigubbakcemile5

Fatmacım şunun sırrını banada ver bacım, nasıl beceriyosun bu kadar olumlu olmayı...

tamam canımcım veririm aaaaa ne demek...elde edemediklerim için üzülmüyorum onlar üzülsün benimle olamdıkları işçin elimde olanları çok seviyorum..en büyük olumlu şey hayatımda Hilmi o yüzden bişeyi takmıyorum takmamaya çalışıyorum...ben taksaydım oooooooooooooooooooooooo neler neler olurdu olanları biliyorsunuzdur zaten...arada şartel benimde atıo ama arada olur öyle

cankız ben annemede babamada söyeyen bendim annem babamasöylemedi..ne halt ettiysen gel kendin söyle dedi ve ben kendim babama söyledim...sadece sen ve sevdiceğine güven oda sana çok büyük destek olması lazım.....bu işin sırrı sabır

kizim ya insan utanmazmi :) babasina soylerken..
ya benim annem neden hemen babama soyledi.. cunku herseyi hem merak ediyo hem soruyo benden. .gecenlerde tanistiracaktim hayir tanismam konusmam dedi.. sonra yengemi tanistirdim.. hem istemiyorum tanismak diyodu hemde kapidan bakiyo kimmis neymis diye.. bende dedimki anneme anne ya gel tanis yada ordan hic bakma dedim... bazen tehdit ettigi oluyodu babana soylerim gibicesinden.. bende her defasinda soylersen sende sorumlusun bu isten diyodum.. simdi kendi anlatti cikti aradan..

amaaaaaaaaan ne utanacam..utanılacak bişey yapmadım ki ben :)

eee cnm anlat babana anlattin ben seviyom istiyom dedin.. sonra ne oldu ? yemedinmi yuzune tokadikaydirigubbakcemile3 yoksa ne halin varsa gor mu dedi... ?

eee cnm anlat babana anlattin ben seviyom istiyom dedin.. sonra ne oldu ? yemedinmi yuzune tokadikaydirigubbakcemile3 yoksa ne halin varsa gor mu dedi... ?

babama tek başıma başbaşa iken söyledim babam ilk önce sen istiyosan olur vs deren annem tabi istemiyoryaa ordan konuya bi daldı ki...şöyleydi böyleydi istemiyorum vsvsvs babamında rengi değişti tabi...asla vazgeçmedim geri adım asla atmadım açtıgım şu konuyada bakarsan anlarsın neler yaşadıgımı http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...anlar/353686-yoruldum-artik-cok-sikildim.html

valla bence bazen babalar daha anlayisli oluyor
ben mesela her konuda (bu konular dahil) babamla cok daha rahat konusabiliyorum
:1hug:
bazen diyor git sende bul kendine birini :1rolleyes: :roflol:

valla bence bazen babalar daha anlayisli oluyor
ben mesela her konuda (bu konular dahil) babamla cok daha rahat konusabiliyorum
:1hug:
bazen diyor git sende bul kendine birini :1rolleyes: :roflol:

o laflar her zaman söyleniyor ama söyleyince hiç öyle olmuyor ee böyle böyle dediğinde ise: ee senin böyle bişey yapacagına inanmıyorduk lafı çıkıyo:) vereliniortak

anacım sen neler yaşamışsın öyle, şok oldum...
Senin ailenin amacı ne yaa...

başka memleketten birine vermemek benim istediğim biri ile evlememe izin vermemek birde düğünü atlattık mı tamamdır...Hilmi'den Allah binlerce kere razı olsun çok destekçim oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…