- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.521
hos bulduk fatma..
cimcime hic sorma annem babama durumu anlatmis ya.. ne yapicam benn.. korkuyorum yahu.. heran sorguya cekilebilirim.................
korkmaaaaaaaaaaaa....serbest bırak.... korkak gibi durursan üstüne çok gelirler....kendinden eminsen dik dur :) ( söyleyene bak hele ) sırnaşık şey
hee pcden tikir tikir yazmasi kolay dimi.. korkmayim ne yapmaliyim.. sende gecmissindir o yollardan?
Fatmacım şunun sırrını banada ver bacım, nasıl beceriyosun bu kadar olumlu olmayı...
kizim ya insan utanmazmi :) babasina soylerken..
ya benim annem neden hemen babama soyledi.. cunku herseyi hem merak ediyo hem soruyo benden. .gecenlerde tanistiracaktim hayir tanismam konusmam dedi.. sonra yengemi tanistirdim.. hem istemiyorum tanismak diyodu hemde kapidan bakiyo kimmis neymis diye.. bende dedimki anneme anne ya gel tanis yada ordan hic bakma dedim... bazen tehdit ettigi oluyodu babana soylerim gibicesinden.. bende her defasinda soylersen sende sorumlusun bu isten diyodum.. simdi kendi anlatti cikti aradan..
eee cnm anlat babana anlattin ben seviyom istiyom dedin.. sonra ne oldu ? yemedinmi yuzune tokadikaydirigubbakcemile3 yoksa ne halin varsa gor mu dedi... ?
valla bence bazen babalar daha anlayisli oluyor
ben mesela her konuda (bu konular dahil) babamla cok daha rahat konusabiliyorum
:1hug:
bazen diyor git sende bul kendine birini :1rolleyes: :roflol:
anacım sen neler yaşamışsın öyle, şok oldum...
Senin ailenin amacı ne yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?