• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sanki bugün burdaymışın gibi nerdesiniz diyo:oklava:
bi Allah ın kulu gelmedi topiğe kaldım sap gibi ortada:roflol:

kıss kullanıcı panelinden baktım.. en son benim yazdığım vardıı.. ondan cvp yazamadınn.. naber kuzum nasılsınn.. ayy bende tam çıkıyordum kkdan... gördüm msjını.. evdeki pcmde bozuldumafoldumben neyse tatlım geleyim bi slm vereyim dedimm... iyisindir inşallahh görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Gerçekten de öyle ben bu topiğe ilk defa yazıyorumm ama:utangac:
Herkes bayram kutlamaya gitti heraldekaydirigubbakcemile3

ayyy bende iyi kahve nasıl yapılır ona bakıyodumkaydirigubbakcemile3

iyiyim talyam sen nasılsın cnm??

evet duru herkes bayrama gittikaydirigubbakcemile4

selam kızlar bişey sorucam türbanlı hatunlara.kına gecenizde nasıl bişey giydiniz bindallı kaftan tarzı.abiye kıyafetten sonra başınızıda bozdunuzmu?

selam kızlar bişey sorucam türbanlı hatunlara.kına gecenizde nasıl bişey giydiniz bindallı kaftan tarzı.abiye kıyafetten sonra başınızıda bozdunuzmu?

yardımcı olmak isterdim ama daha benim düğünüme çok var canım
gerçi benim kuzen eşarbını bozmadan kaftanı giymişti aynı eşarpla yani

farklı renk kötü durmadımı?
bozsam yakası açık içi büstiyerli abes durur başım kapalı sımsıkı kınada yakan gözüksün.içine diyorum bogazlı şık bişey giysem olmaz gibime geliyor.
başımı bozmadan giysem çirkinmi durur kaygısı var.
sonuçda okadar emek harcancak birde açmakda öyle kolay degilki ignelerle tutturulcak iplikle dikilcek.
bozup kırmızı eşarpmı baglasam

Son düzenleme:
hmmm ozaman sorun yok.benim abiyem petrol mavisimi desem yeşilimi desem bi degişik renk.kınalıgımda kırmızı.

iyi akşamlar canlar ciğerler ben geldiiimmm

iyi ahsamlar gizlaaaaaaaaaaaaaaaaar
ay bugun öldüm öldüm yaaaaaaaaaa
bütün sehri gezdim desem yeridir
onu hallet bunu yap,
ayakkabi aldim kendime ciciiiiii zemuszemus babet tarzinda.

sincide birazdan arkadasim gelcek oturcaz :1rolleyes:

Slm kızlar bugün kimse çalışmıyomu yaa, bizimkilerde bi garip, dün çalışmadık bugün yarım gün çalıştırıyolar, ölürmüsün öldürürmüsün alsanaalsanasmile

Back