• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

YKZ cnm dogum kontrol hapi kullanmiyomusun sen dugunune az kalmis ?

yok canım
ben hemen bebek düşünüyorum :) çünki yaşım sizlerden fazla benim
hatta arka arkaya olursa daha güzel olur
tabi beni burda görmeniz zor olur o zaman :)

Benim ablamda 30 yaşında evlendi, 1 sende çocuğu olmadı, şimdi bi bebişimiz var :)) Yani ablam 32 yaşında :))
Yani ilk zamanlar düşünmem şahsen, ama bi arkadaşımdan duymuştum, doğum kontrol hapı kullanıp bırakınca çocuk olmasına engel oluyormuş.
Arkadaşımın yıllardır çocuğu yok, buna bağlıyor ama...

Benim ablamda 30 yaşında evlendi, 1 sende çocuğu olmadı, şimdi bi bebişimiz var :)) Yani ablam 32 yaşında :))
Yani ilk zamanlar düşünmem şahsen, ama bi arkadaşımdan duymuştum, doğum kontrol hapı kullanıp bırakınca çocuk olmasına engel oluyormuş.
Arkadaşımın yıllardır çocuğu yok, buna bağlıyor ama...

aslında arayı çok açmamak gerek
yaş geçince insan çocukların enerjisine yetişemiyor
genç yaşta büyütmek lazım çocukları
ben baya bi geç başlıcam aile hayatına o yüzden korunmayı düşünmüyorum
birde zaten belli yaşın üstünde olunca zor oluyor sanırım
birde korunmaya kalkarsak :) bekle babam bekle :emir_bebek:

Doğru annem ablamı 19 yaşında kucağına almış, ben 8 yıl sonra doğmuşum, keşke daha önce doğsaydın der şimdi :))

hem çocuk olunca ücretsiz izin alırım işten kaytarırırm biraz yaş gelene kadar :)
18 yıl var daha emekliliğe :)

selam kızlarr..

cimcimecim bebeğin olmamasının haplarla alakası yok cnaım haplar kullanıldıgı süre içerisinde sadece yumurta olusumunu engelliyor kullanmayı bıraktıktan bi kaç ay sonra hormonlar eski haline gelince bebek oluyor ilaç değilde onun altında başka nedenler vardır ALLAH HERKESE NASİP ETİSNN ykz cim önce bi tane doğur tatlım sonra bakalım ikinciyi ne zaman düşünüceksinsempatiksalakcinni

selam kızlarr..

ykz cim önce bi tane doğur tatlım sonra bakalım ikinciyi ne zaman düşünüceksinsempatiksalakcinni

a.selam
valla bana kalsa bir kerede 2 tane birden doğurup kurtulmak lazım :) bir kız bir oğlan
ama nasib işte...

Ykz abla belkide ikiz olur :))
Bi taşla iki kuş :))
Loresimacım arkadaşımda korkuttu beni yaa :((
Borçlar bitmeden çocuk yapmak doğru olmaz çünkü

Ykz abla belkide ikiz olur :))
Borçlar bitmeden çocuk yapmak doğru olmaz çünkü

ben sana bişi deyimmi canım
benim arkadaşım evlendi, 1 sene sonra ev aldı
sonra bir srü borcu varken bebeği oldu, eşi askare gitti
özel yerde çalışıtğı için 35 günlükkken bebeğini bakıcıya bırakıp işe gitmek zorunda kaldı
evleneli 5 sene oldu hem evleri hemde arabaları var çok şükür
bebeğin borçla alakası yok
ALLAH cc rızkı veriyor bir şekilde
ama insanların nefsi herşeyi istediği için hayatlarını kısıtlanmış gibi hissediyor olabilir

ykz cim bi taşla iki kuş çok güzel bi daha hamielikti doğumdu ugrasmassın ama onunda iki bebeyi bakması var o kısmı zorkafamçokkarıştı

cimcimem kontrol haplarını kullanan o kadar insan varki vede kullanmauıp bebek sahibi olamayan sadece Allahın takdiri allah eksikliğnii yasatmasın ben bebek düşündüğüm için doğumdan önce kullanmadım ama şimdi uzun süre düşünmediğim için ilaç kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle olduktan sonra en güvenilir yöntem ilk başlarda biraz zorlasadakafamçokkarıştı

ben sana bişi deyimmi canım
benim arkadaşım evlendi, 1 sene sonra ev aldı
sonra bir srü borcu varken bebeği oldu, eşi askare gitti
özel yerde çalışıtğı için 35 günlükkken bebeğini bakıcıya bırakıp işe gitmek zorunda kaldı
evleneli 5 sene oldu hem evleri hemde arabaları var çok şükür
bebeğin borçla alakası yok
ALLAH cc rızkı veriyor bir şekilde
ama insanların nefsi herşeyi istediği için hayatlarını kısıtlanmış gibi hissediyor olabilir

sonuna kadar katılıyorum bizde kirada oturup hiç ev alma dururmuz yokkekn hamile kaldıktan sonra ev aldık şimdi arabamızı alıyoruz Alalh rızkıyla beraketiyle gönderiyor minik melekleri buna fazlasıyla inanıyorum artık:emir_bebek:

canım doğum kontrol hapı kilo yapmıyor iştah acıyor sadece bende henuz öyle bi duurm yok zaten kilo almaya cok elverişli bunyem yok 1 ay oldu kullanmaya basladıgım zaten bende 15 gun inanılmaz baş dönmesi ve miğde bulantısı yaptı vucut alısana kadar yan etkileri nomal dedi doktor herkesde olmaya biliyo tabiki 1 haftadır iyim çok şükür

evet haklısınız aslında, ablam hamile kalmadan önce eniştemin işi çok kötüydü hemde vardiyalı çalışıyordu, ablam hamile kaldı ve itfaiyeye girdi, sonra karşımızdaki eve taşındılar hem kirası çok uygun hemde ev dublex, şimdi durumları çok iyi Allah'a şükür bebişimiz kısmetiyle geldi :))

Back