• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

saol canim.. ay canim ne cekti biliyonmu kizz...
karpuz cekti yaaaaa soguk sogukk sulu suluu
haşır huşurr yiceksin yaaaaaa off offfcokacimcoook

ayyyyyyyyyyy cok isterim bende simdi karpus yemeyi
yaninada beyaz peynir süper gidiyo
of of cokacimcoook

slm guzellikler.. nasilsinzzz kimsecikler ugramaz oldu buraya..
cabuk cikin ortaya terlik geliyo yoksaa kaydirigubbakcemile3

Günaydinnnnnnnnnnnn dermisimmmmm zemuszemus

naparsiniz gizlar yaaa nerelerdesiniz, hava süper diye millet geziyo tabiiiiii bilmiyorumkismile
canguzum burdamisin giii

hahahah demi
ama bende simdi cikmam lazim, babam bissürü sey istedi yine, of of, para yatirmam gerekio biyerlere , neyse görsürük gelirm ben yine öptümmm

ben geldiiim..
bugün gezmelerdeydim sevdiceğimle :utangac:
muhteşemdi hava tam gezmelik..
kimseler uğramaz oldu buraya artık yazın topic iptal olur )

bende dün kuzenimin mevlutü vardı ordayık bügünde ev temiledik yeni taşınan beker evini temizledik kuzenimin, kuzenlerden gidiyorum

herkesler günün özetini geçiyor benim berbat bi gündüü:delphin: tüm gün evde tembellik yaptım camdan bile bakmadımmşakkıdı

anam vay anammmmmmmm
benimkide kötü bi gündü bugun yaaa
öle evdeydim ya biyere cikamadim :delphin:
ama dün cok güzeldi bütün arkadslar toplandiydik bayanssulusmile

Günaydın kızlaar, herkese hayırlı haftalar dilerim...
Bende haftasonu özeti geçeyim :))
Geçtiğimiz 2 gün çok yoğundum cumartesi annemle 5 saat çarşı pazar gezdik, çeyizlik bişeyler aldık, dünde arkadaşlarımla üsküdardaydım çok rüzgar vardı ama çok güzeldi, tabi accayip bi kalabalık vardı...
Bu senenin dondurma açılışını dün yaptım, akşamda bi dolu misafir vardı, anlayacağınız bedenen çok yoruldum ama gezmek iyi geldi ruhuma :))

günaydııınnnn kızlarr bakıyorumm kimsecikler ewde durmamıs talyacımdan başkaaaa

bende cumartesi pazar sokaklara attım kendimi sabah çıktım akşam girdimmaklinialirimsmile cumartesi annecimle alışveriş yaptıkk pazargünüde düt düt almaya gittik araba pazarınagamyoncuiremsu sonrada akşama kadar gezdik durduk kaydirigubbakcemile4 bugunde işteyis ıyhhhakannehir

Back