Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

nasılsın fatmac'ım hazırlıklar nasıl gidiyor, nasıl tanıştınız siz??

valla canımcım ben ardahanda olunca memleket afyon olunca burdan bi hazırlık yapmıyorum ve açıkcası buraya 4/4lük bi evde kurmayacagım çeğizlerimi falanda getirmeyeceğim.. O yüzden pek bi hazırlık yok bende :) bizim memlekette de sadece kına gecesi olacak ondan sakinim erkek evi düşünsün onlar hazırlık yapsın osmaniyede 3 gün düğün olacak :d

biz nasıl tanıştık şöle ki o bizim memlekette dershanede öğretmen idi bende kpss hazırlanıyordum o zamanlar öyle tanıştık :)

Bizde sizin gibi olucaz, bende ufak tefek mutfak eşyalarını alıyorum, küçük bir arabayla göndericem, büyük eşyaları oradan alıcaz nasipse...
Ayy seneye bu zamanlar nerede olurum acaba??
Şimdiden karışık duygular içerisine giriyorum...

BURADA UZUN SÜRE KALMAYACAGIM İÇİN FAZLA EŞYA ALIP REZİL ETMEK İSTEMİYORUM...BEN TEMMUZDA KENDİ EVİMDE OLURUM İNŞALLAH....ÜĞÜN TARİHİ BELİRLENİYOR ŞU SIRALAR BÜYÜK İHTİMALLE 30 HAZİRAN 1 TEMMUZ BİZİM ORDA 2-3-4 TEMMUZDA OSMANİYE OLCAK GİBİ :):):) :teytey:

Tayinmi isteyeceksin?

zaamanı geldiğinde isterim tabikide..uzun süre kalabileceğim yer değilki....o kadr masrafı buraya yapamam hem burda kimsem yokki bi ikimiz olacagız onun için çok bişey almayacagım burda gderken bırkıp gidebileceğim şeyler alacağım....araba alırız:):):)alkisalkisalkis

Haklısın şuan kaldığınız bir ev varsa yeter zaten, biz yeni bir ev tutucaz herşey baştan yapılacak.
Çook işimiz var çook (
Ama gönüller bir olduktan sonra insanın elinden de bişey kurtulmaz :))
Sevdiceğim bende bende ondan desteğimizi esirgemeyelim yeter :))

ben şuanda lojmanda kalıyorum eşim geldiğinde ev tutacağız...öyle yani

meraba kızlar nasılsınız
ya bi nikah için giriş müziği bulamadım
internetten baktm
engelli olduğu için dinleyemiyorum
sizin tavsiyeniz ne olur ?
yada varmı elinizde ?
mercan dede felan nasıl olur ?

ayyy öyle hiç sıkıntılarım yok köy düğünü olcak benim ki süpper :teytey:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…