- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.801
Biz iki taraftanda çok uzak olucaz, sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim bilmiyorumkismile
melegim_yildizkayınvalidenin nişanlık süresinde sana karşı nasıldı tavırları ?
abooo topicte dertler almis basini yürümüss kafamçokkarıştı allah sabir versin kizlar
herkese selam opuyorumnanaktan
yenilerde aramiza hosgelmisssssssss opuyorumnanaktan
Fatma sende ben gibi olacaksın :))
selam kizlar ben geldimmm.. gunaydinm i desem acebaa.. yeni kalktim yaaaa bu nasil uyku :)))
hhoşgeldin...
selam kizlar ben geldimmm.. gunaydinm i desem acebaa.. yeni kalktim yaaaa bu nasil uyku :)))
siz kaç kardeşsiniz ki durumlar nasıl..şahsen ben öle düşünüyorum kıskanılması gereken bi durumun olmayacagı çünkü hangi birini kıskansın ve çalışan tek gelin ben olacagım :)
günaydin aklinialirimsmile
sende benim gibi uykucumusun giiiiiiiiz :jeyyar:
Biz 3 kardeşiz, sözlüm 4 kardeş ama annesi birazda olsa kıskanıyor, tabi şu var oda bizi yanında istemiyo, çünkü evinizdeki her sorunu duyarım canım sıkılır diyor, çünkü abileri aynı binada oturuyor kayınvalidemle. Annem içinde hepimiz aynıyız hiçbirimizi uzak istemiyo, hatta şimdiden sitemlere başladı ama ne yapalım nasip...
evet birazcik oyle...baksana saat kac olmus millet yatacak ben yeni uyandim:kedi::kedi: bi ben uykucu olsam bitanemde oyle uykucu:asigim: insan birbirini bu kadarmi tamamlar yahuopuyorumnanaktan
evet birazcik oyle...baksana saat kac olmus millet yatacak ben yeni uyandim:kedi::kedi: bi ben uykucu olsam bitanemde oyle uykucu:asigim: insan birbirini bu kadarmi tamamlar yahuopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?