• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Ben ıstanbul'dan Van'a gidicem canım, ay sulugözüm hoşgeldin, inan dün aklıma geldin, soracaktım ama kim ne diyecekki, kimse bilmiyor :))
Anlat bakalım neler yaptın :))

benim de 28 gün kaldı
ben stresten ölüyorum akannehir
hatta adetim bile gecikti stresten
düğünde hasta olucam :kedi:

en korktugum şey düğünde hasta olmak iğğğğğ..... benim daha tarih bile belli olmadı yaaaa :sm_confused: haziran sonu temmuz başı dendi ama net bi tarih demediler daha annemlerin bi tarih söylemesini beklios ugün yarın söylerler herhalde....

Ben İstanbul'dan Van'a gidicem canım, ay sulugözüm hoşgeldin, inan dün aklıma geldin, soracaktım ama kim ne diyecekki, kimse bilmiyor :))
Anlat bakalım neler yaptın :))

uuu İstanbul'dan Van'a he.. vay be.. annem beni anadolu yakasından avrupa yakasına verecek diye uzak deyip duruyo,çok ayıp ediyo walla :D
bende evin küçüğüyle evlenicem ve bende kayınvalidemle aynı apartmanda oturucam ama kendisi iyi biri Allah'a şükür şimdiye dek ters bi sözünü duymadım.. İnşallah da öyle devam eder.. Yoksa ömür geçmez wallahi.. :/

uuu İstanbul'dan Van'a he.. vay be.. annem beni anadolu yakasından avrupa yakasına verecek diye uzak deyip duruyo,çok ayıp ediyo walla :D
bende evin küçüğüyle evlenicem ve bende kayınvalidemle aynı apartmanda oturucam ama kendisi iyi biri Allah'a şükür şimdiye dek ters bi sözünü duymadım.. İnşallah da öyle devam eder.. Yoksa ömür geçmez wallahi.. :/

evet annen ayıp ediyo aynı şehir sonuçta ne olacakki :):):)
seninde hayırlı olsun...

en korktugum şey düğünde hasta olmak iğğğğğ..... benim daha tarih bile belli olmadı yaaaa :sm_confused: haziran sonu temmuz başı dendi ama net bi tarih demediler daha annemlerin bi tarih söylemesini beklios ugün yarın söylerler herhalde....

hayırlısı olsun inş. fatma
ben nişanlanalı 8 ay oldu zaten epey bekledik :)
yaw balayı için yer ayırttırmıştık
şimdi adetim yüzünden onu da ertlememeiz gerekecek dimi :(
sonuçta kaplıcaya giremem

valla forumda görmüştüm adet geciktiriciler var ama ne kadar doğrudur bilmem ki... ertelenirse yer bulunabilir istediğiniz tarihde bilemiyeceğim...nereye gideceksniz balayına bakalım :kedi:

bu arada bende 3,5 sene sevgili olduktan sonra 18 şubatta nişan yaptık ama işde bu yaz olsun düğün dediler beklios bakalım

kütahya emetten termal otelden yer ayırttık bakalım
ay tam düğün biter birde tatil yerinde hasta olurmuşum :)

insallah devam eder böyle ama en güzeli ayrı yerlerde oturmak cünkü kesin bi sürtüşme oluyor aynı yerde yasayınca...karısmasa karısıyor bişeylere sinirleniyosun ama ayrı yerlerde yasasan o senin ne yaptıgını bilmez görmez sen onun.. daha samimi daha tatlı olunur

Valla annem hiç istemezdi ama nasip olunca önüne geçilemiyo işte.
Ben üzülüyorum ama sonuçta ilkte değilim sonda olmayacağım, taa Avrupa'ya gidenler var, zor ama alışılıyo bee...
Şuan tek duam eşimle mutlu bir hayat sürmek, anneme yakın olup mutsuzda olabilirdimki olacaktım direkten döndüm :))

Oooo benim söz nişan evlilik 1,5 seneyi bulacak :))
8 aya çok dersen ben ne diyeyim :))

insallah devam eder böyle ama en güzeli ayrı yerlerde oturmak cünkü kesin bi sürtüşme oluyor aynı yerde yasayınca...karısmasa karısıyor bişeylere sinirleniyosun ama ayrı yerlerde yasasan o senin ne yaptıgını bilmez görmez sen onun.. daha samimi daha tatlı olunur

Biz iki taraftanda çok uzak olucaz, sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim bilmiyorumkismile

Valla annem hiç istemezdi ama nasip olunca önüne geçilemiyo işte.
Ben üzülüyorum ama sonuçta ilkte değilim sonda olmayacağım, taa Avrupa'ya gidenler var, zor ama alışılıyo bee...
Şuan tek duam eşimle mutlu bir hayat sürmek, anneme yakın olup mutsuzda olabilirdimki olacaktım direkten döndüm :))

tabi canım nasip bu işler..
beni isteyenlerin hepsi avrupa yakasından idi,annem yok uzak vermem falan hepsini geri çevirirdi eve getirmeden.. nasip olunca işte hiç bir şey engel olamıyor..

oo annem Almanya'ya kız vermiş bi hatun olarak bana ağzını açmaması lazım aslında :D

Back