• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

slm kızlar siteye yeni üyeyim cok canım sıkılıyor ailenin en kücük geliniyim keske olmaz olsaydım hersey benim basıma patlıyor sinir oluyorum eltiler beni kıskanıyor kaynanam oglunu hepimizde aynı apartmanda oturuyoruz ve sürekli bi yitisme var yaptıgım aldıgım hersey gözlerine batıyor onlar olmasa esim ve kızımla ne kadar mutlu oluruz kmiseyede bisey diyemiyorum napacam ben bunların arasında yaa

slm kızlar siteye yeni üyeyim cok canım sıkılıyor ailenin en kücük geliniyim keske olmaz olsaydım hersey benim basıma patlıyor sinir oluyorum eltiler beni kıskanıyor kaynanam oglunu hepimizde aynı apartmanda oturuyoruz ve sürekli bi yitisme var yaptıgım aldıgım hersey gözlerine batıyor onlar olmasa esim ve kızımla ne kadar mutlu oluruz kmiseyede bisey diyemiyorum napacam ben bunların arasında yaa

hoşgeldin canımcım.... aynı evde mi oturuyorsunuz ki hepsi ile birlikte

a.selam
tipik sorunlar :)
genelde oluyor sıkma canını
en iyisi ayri bir yere taşının

ayrı bi yere hatta ayrı bi sehre tasınmak için ölüyorum ama esimi ikna edemiyorum babası cok kırılırmıs hem ev varken kirayamı cıkılırmıs benim yasadıklarım anlattıklarım ona saka geliyor herhalde

Back