- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.761
bina 4 katlı kayınpederin ve iki eltim kayınvalidem ben hepimiz altlı üstlü oturuyoruz sürekli burun burunayız yani
ayrı bi yere hatta ayrı bi sehre tasınmak için ölüyorum ama esimi ikna edemiyorum babası cok kırılırmıs hem ev varken kirayamı cıkılırmıs benim yasadıklarım anlattıklarım ona saka geliyor herhalde
bina 4 katlı kayınpederin ve iki eltim kayınvalidem ben hepimiz altlı üstlü oturuyoruz sürekli burun burunayız yani
eşin ikna olmuyorsa işin zor
dua et inş. çözüme kavuşur sorunlar
aaa canımcım sen afyondanmışsın bende afyonluyum neresi acaba
insallah canım benim insallah kavusur ama bana imkansız gibi geliyor eltileri cok takmıyorum kıskansın otursunlar ama kaynanaya cok kızıyorum madem oglunu paylasamıyosun kimseyle evlendirmeseydin ozaman sabahları kahvaltıya cagırıyo bazen bi iniyoruz sadece kendine ve ogluna göre hazırlamıs benide görüncede sendemi geldin diyo gelde kudurma zaten esim haftada bi gün evde kahvaltı yapabiliyo onuda kendisiyle yapmasını istiyo esim işten gelirken hemen cıkıyo merdivenlere senin sevdigin yemenkleri yaptım gel burda ye uyutmuyolarsa gel burda yat benim psikolojimi bozdu kadın resmen
afyon emirdaglıyım canım sen neresindensin?
bende sandıklıdanım..ama şuan ardahandayım bende:)
sandıklıda esimin cok arkadası var bazen gidiyo oraya ama ben hiç gitmedim...
sende git çok güzel bi ilçedir kaplıcalara gidin eşinle beraber balayı olur
evet kaplıcalara bi kaç kez gitmeye kalktık ama kayınvalidemin bacaklarının falan agrıyacagı tuttu ozamanlar iyi gelir benide götürün falan dedi bende inadıma gitmedim..sen iş içinmi ardahandasın? özlüyodursun memleketini
evet canımcım ben sağlık memuruyum oyüzden buradayım özlüyorum tabi memlketi ama hep özleyeceğim bundan sonra galiba bende osmaniyeye gelin gideceğim Allah nasip ederse
nişanlımısın canım allahım tamamına erdirsin hakkında hayırlısını versin insallah cok mutlu olursun ve benim yasadıklarımın hiçbirini yasamazsın
evet nişanlıyım canım inşallah yaşamayız işim gereği uzak olacagız zaten ailesi osmaniyede kalacak o buraya gelecek ardahana burda da ne benim ailmden kimse ned eonun ailesinden birileri olmayacağı için rahat edeceğiz kanısındayım :) Allahım sanada yardıme tsin eşin ne iş yapıyo mesela i konusunda başka yere gitseniz
en güzelide uzak olmak zaten daha tatlı olursunuz ne güzel:)benim esim otobüscülük yapıyo ve babasıyla ortak eskişehire tasınma imkanımız var ama onada babası karsı esimde onu kırmak istemiyor cünkü gidersek adam bayagı kızar hepimizin bi arada olmasını istiyor sanki güzel güzel geciniyoruzda
valla anne baba bi yere kadar kendi huzurunuzu düşünmeniz lazım başta sen bunu eşine empoze etmek inandırman lazım ki oda babasına inandırsın hem çocugunuzun geleceği içinde iyi olur eskişehir ...
Fatma'cım bende bulunduğum ilden çok uzağa gidicem, ama sen alışmışsındır yaa...
Benim annem çok üzülüyor(
bende zaten kızımı bu ortamdan uzaklastırmak için gitmek istiyorum daha cok.. ister istemez kızımada yansıyor olaylar oda etkileniyor herhalde daha iki yasında ama herseyi anlıyor babasıyla kavga ediyor babaannesiyle kavga ediyor esime anlatamıyorum büyüttügümü düsünüyor hep.. aslında oda haklı babasıyla ortak oldugu için korkularıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?