- Konu Sahibi MissBiricik
herkesle mesafe varya çok muhabbetin sonu ii olmuyo en iisi canım kötü olmaktansa
evet canmm diğer gelinlerinden çok çekmiş bana temkinli yaklaşıo benm hoşuma gitmiyo bu durum ama napalım o da haklıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesle mesafe varya çok muhabbetin sonu ii olmuyo en iisi canım kötü olmaktansa
sitare hanım ay benimkinide bi yorum ikimizde koç burcuyuz
sitarecim saol canım benim çok tutkuluyusdurkaydirigubbakcemile3 walla tıpkısnın aynısı burçlara inanırım zati sende çok güzel tanımladın
talya nirelerdesin sen kuzum anca gelebildin kaydirigubbakcemile
ikimizde koç burcuyuz diyince aklıma bi köprüde karşılaşan 2 inatçı leçi görüntüsü geldi.
ikinizin ilişkisi aynaya bakmak gibi olmalı heralde.
kendinden bi tane daha kaydirigubbakcemile3
bi kere evliyseniz eğer çok meşgul partnerler olmalısınız. aynı evde biribirinizi özleyenlerden olabilirsiniz. ama bu sizin için gereklidir çünkü koçlar özgürlüklerine çok bağlıdırlar özel hayatlarına müdahaleyi pek sevmezler.
maddi durumlarınız iyi olur. çünkü kariyer her iki taraf içinde önemlidir.
aradaki sürtüşmeler birbirlerinizin sınırlarına müdahale ettiğinizde oluyodur genelde.
çünkü koçlar çok dik başlıdır dediğim dediktirler. prensiplerinden taviz vermezler.
eğer karşınızdaki sizin için kendinden taviz veriyorsa onun için çok çok değerlisiniz demektir. eğer iki koç evleniyorsa birbirlerine çok bağlı seven bi çift var demektir. koç erkeklerinin iyisi çok iyi kötüsü de çok kötü olur. kolay kolay evlenmezler. aptal (saf anlamında) çok duygusal ve maddiyata önem vermeyen kadınlara hiç tahammülleri yoktur. koç erkeğinin eşi onunla gurur duyacağı bi kadın olmalıdır. eğer koç erkeği evleniyorsa hayatının kadınını bulmuş demektir canım.
evet canmm diğer gelinlerinden çok çekmiş bana temkinli yaklaşıo benm hoşuma gitmiyo bu durum ama napalım o da haklıı
canmm taze resimde mavili olan sensin dimii
talya inş annendende iyi bi kaynanan olur şimdi gerçi anneler gelinere daha ii davranmak zorunda kalıo mecburen bizde o gruba dahil oluruz inş
oooh ii ii kıymetini bilir yakında yazık ya bide besle büyüt elin kızı kapsın uuy bende ne fena kynana olcamha
evet nerden tanıdınopuyorumnanaktan
tbsf yazdıklarımı dikkate almıyorsun herlade canım
sitare canım bizide yorumlarmısın yhaazemuszemus ben oğlak oda koç lütfen lütfenbayanssulusmile