Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sitarecim saol canım benim çok tutkuluyusdurkaydirigubbakcemile3 walla tıpkısnın aynısı burçlara inanırım zati sende çok güzel tanımladın

talya nirelerdesin sen kuzum anca gelebildin kaydirigubbakcemile

sitare hanım ay benimkinide bi yorum ikimizde koç burcuyuz

ikimizde koç burcuyuz diyince aklıma bi köprüde karşılaşan 2 inatçı leçi görüntüsü geldi.

ikinizin ilişkisi aynaya bakmak gibi olmalı heralde.

kendinden bi tane daha kaydirigubbakcemile3

bi kere evliyseniz eğer çok meşgul partnerler olmalısınız. aynı evde biribirinizi özleyenlerden olabilirsiniz. ama bu sizin için gereklidir çünkü koçlar özgürlüklerine çok bağlıdırlar özel hayatlarına müdahaleyi pek sevmezler.

maddi durumlarınız iyi olur. çünkü kariyer her iki taraf içinde önemlidir.
aradaki sürtüşmeler birbirlerinizin sınırlarına müdahale ettiğinizde oluyodur genelde.

çünkü koçlar çok dik başlıdır dediğim dediktirler. prensiplerinden taviz vermezler.
eğer karşınızdaki sizin için kendinden taviz veriyorsa onun için çok çok değerlisiniz demektir. eğer iki koç evleniyorsa birbirlerine çok bağlı seven bi çift var demektir. koç erkeklerinin iyisi çok iyi kötüsü de çok kötü olur. kolay kolay evlenmezler. aptal (saf anlamında) çok duygusal ve maddiyata önem vermeyen kadınlara hiç tahammülleri yoktur. koç erkeğinin eşi onunla gurur duyacağı bi kadın olmalıdır. eğer koç erkeği evleniyorsa hayatının kadınını bulmuş demektir canım.

valla annem gibi kaynanam olsun başka bişey istememboshayallersmile geline bizden iyi davranıyor.. 4 senedirde hep birlikte yaşıyoruzz.. bize zulümkar geline hizmetkar mübarekkkaydirigubbakcemile4

sitarecim saol canım benim çok tutkuluyusdurkaydirigubbakcemile3 walla tıpkısnın aynısı burçlara inanırım zati sende çok güzel tanımladın

talya nirelerdesin sen kuzum anca gelebildin kaydirigubbakcemile

ortalık kalabalık kaçtım geldimsositosositoama heran toz olabilirimm:jeyyar:

talya inş annendende iyi bi kaynanan olur şimdi gerçi anneler gelinere daha ii davranmak zorunda kalıo mecburen bizde o gruba dahil oluruz inş

ikimizde koç burcuyuz diyince aklıma bi köprüde karşılaşan 2 inatçı leçi görüntüsü geldi.

ikinizin ilişkisi aynaya bakmak gibi olmalı heralde.

kendinden bi tane daha kaydirigubbakcemile3

bi kere evliyseniz eğer çok meşgul partnerler olmalısınız. aynı evde biribirinizi özleyenlerden olabilirsiniz. ama bu sizin için gereklidir çünkü koçlar özgürlüklerine çok bağlıdırlar özel hayatlarına müdahaleyi pek sevmezler.

maddi durumlarınız iyi olur. çünkü kariyer her iki taraf içinde önemlidir.
aradaki sürtüşmeler birbirlerinizin sınırlarına müdahale ettiğinizde oluyodur genelde.

çünkü koçlar çok dik başlıdır dediğim dediktirler. prensiplerinden taviz vermezler.
eğer karşınızdaki sizin için kendinden taviz veriyorsa onun için çok çok değerlisiniz demektir. eğer iki koç evleniyorsa birbirlerine çok bağlı seven bi çift var demektir. koç erkeklerinin iyisi çok iyi kötüsü de çok kötü olur. kolay kolay evlenmezler. aptal (saf anlamında) çok duygusal ve maddiyata önem vermeyen kadınlara hiç tahammülleri yoktur. koç erkeğinin eşi onunla gurur duyacağı bi kadın olmalıdır. eğer koç erkeği evleniyorsa hayatının kadınını bulmuş demektir canım.

sağol canım a.s.

evet canmm diğer gelinlerinden çok çekmiş bana temkinli yaklaşıo benm hoşuma gitmiyo bu durum ama napalım o da haklıı

oooh ii ii kıymetini bilir yakında yazık ya bide besle büyüt elin kızı kapsın uuy bende ne fena kynana olcamha

aa bu arada gördüm resmi sen çok küçük gösteriyosun yhaa maşallahh hiç yaşlanmazsın heee...

oooh ii ii kıymetini bilir yakında yazık ya bide besle büyüt elin kızı kapsın uuy bende ne fena kynana olcamha

valla aynen öyle yapmşlar canm düşman etmişler resmen yok kıymetimi biliyo ama yinede diğer gelinleri geliyo herhal aklına :)))
sevgili eltilerimle iiki tanışmıyoruz yoksa kavga çıkardıı telefonda bile kaynanamı çekiştrmeye çalışıo bana yaa

sitare canım bizide yorumlarmısın yhaazemuszemus ben oğlak oda koç lütfen lütfenbayanssulusmile

ooo bkıyorum da topicin tüm kızlarını koç erkekleri kapmış kaydirigubbakcemile3

oğlak bayanları en iyi anlaştığım karakterlerdir dip not düşeyim

oğlak kızı ile koç erkeği iyi anlaşırlar. oğlak bazen koçun tavırları yüzünden çıldıracak noktaya gelebilir ama yine de sever. çünkü oğlak kızı kendinden emin kendi ayakları üzerinde durabilen bi erkek ister. bu da koç da hayli mevcuttur.

oğlak kızı hem mantığı hem duyguyu çok iyi taşıyanlardandır. dengelidir idare edebilir çocukla çocuk da olabilir gerektiğinde tüm sorumluluğu alabilcek kadar da olgundur.

çok iyi dosttur. bi ilişki için vericidir. özveride bulunur. sevmediği tek şey samimiyetsizliktir. iki yüzlülüktür. aldatılmak yerine sevilmediğinin söylenmesini tercih eder.

oğlak kolay kırılmaz daha doğrusu kırıldığını fazla belli etmez ama size kırldığını gösteriyorsa gönlünü almanız çok zor demektir. hatta eğer oğlak kızı sevgilinizse ve sizi terk etmeyi düşünyosa aslında çoktan terkedilnizi demektir. çünkü canına tak etmeden gitmeyi düşünmez oğlak kızı.
koç erkeği oğlak kızını elinde tutmak istiyosa dik başlılığını törpülemelidir biraz çünkü oğlak kadını nazlanmayı sever. koçun istediğini yapmaması sevgisinden şüphe etmesine yol açabilir.
ama yine uyumlu çiftlerdir. oğlak kadını bi erkeği nasıl elde tutulacağını çok iyi bilir çünkü bu erkek koç olsa da :)

Back