Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

öncelikle astrolojiye göre her burcun uyumlu olduğu burçlar vardır
ve genelde su burcu su burcuyla uymaz derler.yengeç ve balık ikisi de su burcudur zor ilişki olarak örnek verirler. genelde bi su burcuna toprak burcu önerirler. ama kader bu eşimizi burcuna göre seçmediğimiz için önemli olan ortak paydalarda buluşmaktır.

genelde yükselen burcu karakteri değil de fiziksel özellikleri etkiler.eğer yükselen burcunun çok etkisi altında olan biriysen güzel elleri olan ince parmaklı bi hatunsun. karakterine de mantık etkileri yapar ama eğer ikizlerin çift kişilikli yönünü aldıysan erkeğinin vay haline :)

ikizler etkisinde bir yengeç katmerli yoğunluk demektir. hep şu soruyu sorarlar ikimizde duygusalız işte neden anlaşamıyoruz? balık da yengeç de duygsaldır ama frekansları farklıdır.
balık duygusallığını yaratıcılıkda sevgisini gösterme de kullanırken yengeçler kaprisli olur. en küçük bi incinmede kıskaçlarını yüzüne örter ve kendini iyi hissedinceye kadar yanına kimseyi yaklaştırmaz. böyle bu durumda bu tutum senin gönlünü almaya çalışcak balık için çaresiz kalmak olcaktır. beni yanına yaklaştırmıyor diye yorumlayacaktır.

balık erkeği 30 un dan sonra olgunlaşır hayatla ilgili ciddi kararlar vermeye başlar muhtemelen bu yaşından sonra maddi olarak daha iyi konuma gelir. balık erkeğinin ben baskın olayım heeytt ulen gibi tavrı yoktur. ondan daha güçlü karakteri olan bi kadın tarafından yönlendirilmeye bişiy demez ancak egosunu zedelemeyecek şekilde olursa.

bu kadar yeterli midir cicim?yerimseniben

evet ellerimi çok beğenirler eveeet çok kaprsiliyim eveeeet safişko sinir hastası olmuş benim yüzümden demek abartmıomuş çocukceeez ya bu ikizlerin çift yönü bana vuruyo ya senağlamasenağlama çelişkili bi ilişki

caspersy hoş geldin canım opuyorumnanaktan

kızlar ewlenince dediğiniz gibi olmuyor aileden uzak olmak cok zordur kıymetlerini fazlasıyla anlıyor insan hele bide anne olunca daha cok değşiyor imkanınız varsa ailenize ne cok yakın olun ne cok uzak bi sıkıntı oldumu yardıma koşan hep ailesi oluyor insanın eşin bile olsa aileniz kadar düşünemez sizi

hoşbuldm canımm

ayy uzak olmak gerçekten zordurr ben annemlere 2 saatlik mesafede oturuyorum buna rağmen ilk aylar her günüm ağlamakla geçti :(((

evet ellerimi çok beğenirler eveeet çok kaprsiliyim eveeeet safişko sinir hastası olmuş benim yüzümden demek abartmıomuş çocukceeez ya bu ikizlerin çift yönü bana vuruyo ya senağlamasenağlama çelişkili bi ilişki

boshayallersmile

zamanla oturur canım herkes her gün karşısındakinin yeni bi huyunu öğreniyo önemli olan idare etmek.
bnm annem yengeç babam ikizler ne yaman çelişki kaydirigubbakcemile3 ama 26 yıllık evliler :nazar:

ayy canm benmm çok güzel telaşlar seni beklio öncelikle :)))
ayy aynı bina keşke öle olmasaydı canm kuzenm de o şekilde oturuo pek memnun deil halindenn biz 15 dk yürüme mesafesindeyz ama haftada bi görüşüyoruz o yzden sorun yok henüz ama yakn olsak kesin kavga çıkardm ben biraz cadıyım da lafa laf veirrim hemen :)))

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hoşbuldm canımm

ayy uzak olmak gerçekten zordurr ben annemlere 2 saatlik mesafede oturuyorum buna rağmen ilk aylar her günüm ağlamakla geçti :(((

mesafeye bağlı değil o canım bizim aramızda yürüme 15-20 dk anca sürer ama ewlendiğimde bende durmadan ağlıyordumboshayallersmile

hoşbuldum canım.. naber kızlar napıyorsunuzz ben acayip gerginim bugün dokunsalar carlıycam yada ağlıycamm::içelim:

sitare kk nün burç ve ilişki yorumcusu ilan ediyorum senikaydirigubbakcemile5

Back