- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
aa bu arada gördüm resmi sen çok küçük gösteriyosun yhaa maşallahh hiç yaşlanmazsın heee...
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa bu arada gördüm resmi sen çok küçük gösteriyosun yhaa maşallahh hiç yaşlanmazsın heee...
tbsf yazdıklarımı dikkate almıyorsun herlade canım
sağol canım üstte yazmıştım koç burcu olduğumu
boğaları idare etmek çok kolaydır canım yaa
baskın karakterdirler ama zayıf noktaları vardır
seksü bi kıyafet güzel bi gece yada kur yapman istediğini yaptırmak için yeter de artar bile
güzel yemeğe güzel kokulara iç gıcıklayıcı kıyafetlere dayanamz boğa erkeği:jeyyar:
kıs ben tombik değilim :))) sohbet güzel diye girmiştim o topiğe hehe :))))
aay negüzel düşüncelerin allah hayırlı etsin canım opuyorumnanaktan
kızlar bu kamyonun aynısından alcam doldurcam sizide gezelim bi güzel ohhhh![]()
sitare bende yorum istiyorumm :))
ben koç eşim akrep burcuu
kızlar bu kamyonun aynısından alcam doldurcam sizide gezelim bi güzel ohhhh![]()
öncelikle allah eşine sabır versin diyorum canım kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana
herkes aslında koç erkeği beterdir der ama aslında koç kadını da yabana atılamaz. bilmeyene çok zordur canından bezdirir.
eğer burcunun özelliklerini taşıyan biriysen çok mükemmelliyetçi biri olmalısın. çocuk da yaparım kariyerde diyenlerdensin ama çocuk 2. plandadır. çünkü koç kadını çalışma hayatını özgürlüğü gibi görür. onun mutlu olabilmesi için parasını kazanıyor olması en azından çekip gidebileceği imkanı sağlayan bi dayanağı olmalıdır her zaman.
akrep erkeği biraz kaprislidir. kendine yapılanı asla unutmaz. kindardır. eğer ona karşı bi yanlış yaptıysanız fırsat bulduğu ilk zamanda bunun acısını çok fena çıkarır. bu her anlamda olabilir. kimi zaman çok ciddi bi intikam kimi zaman çok acımasız bi eşşek şakası olarak.
oğlak erkeği sevildiğini bilmek ister. nitelikli beraberlik çok önemlidir. sevgiyi duymaktan çok hareketlerle görmek ister. koç kadını ise övgülere çok düşkündür. hep en iyi olduğu söylenmelidir. iyi bi ilişki için karşılıklı cilalama yapmalısınız :)
koç kadını hem pasif olmayan bi erkek ister hem de dediğim dedik olsun ben söyliyim o yapsın ister. bu da bazen karışıklığa yol açar. akrep erkeği nasıl davranacağını bilemez ve genelde ateşte kalan akrep gibi kendini sokmayı tercih eder. içine kapanır kendni yetersiz hisseder ama bunu kendine bağlamaz kadercilik oynar. suçu hep başkalarında arar.
koç kadını her ne kadar güçlü ve baskın da olsa akrep erkeğini ezmezse ona erkek olduğunu hissettirirse güzel bi ilişki olur.
amiinn canmm aşkıma bol sabır :))) geneli uyuyo bana canm ama benm için işim deil bebeğim daha önemli olcak galiba ama eşim için dediklerin doğru ayy üstünden yıl geçiyo laf arasnda yine sokup bi güzel intikam alıoo
sitarecim ben yengeç kaynanam yay görümcem akrep nasıl bi gelecek beni bekliyo sizcesırnaşık şey
oklavayı fırlatcak sitare nerden sardım başıma de canım de:CüvCüv:
sitarecim, banada bahset yaa(
bu ne kız görümce kaynana yorumumu olur alemsin heekaydirigubbakcemile3 görümcenden çekersin gibime geliyoaklinialirimsmile