Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

evet ellerimi çok beğenirler eveeet çok kaprsiliyim eveeeet safişko sinir hastası olmuş benim yüzümden demek abartmıomuş çocukceeez ya bu ikizlerin çift yönü bana vuruyo ya senağlamasenağlama çelişkili bi ilişki

hoşbuldm canımm

ayy uzak olmak gerçekten zordurr ben annemlere 2 saatlik mesafede oturuyorum buna rağmen ilk aylar her günüm ağlamakla geçti ((

boshayallersmile

zamanla oturur canım herkes her gün karşısındakinin yeni bi huyunu öğreniyo önemli olan idare etmek.
bnm annem yengeç babam ikizler ne yaman çelişki kaydirigubbakcemile3 ama 26 yıllık evliler

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

dimi ya :gitme:

hoşbuldm canımm

ayy uzak olmak gerçekten zordurr ben annemlere 2 saatlik mesafede oturuyorum buna rağmen ilk aylar her günüm ağlamakla geçti ((

mesafeye bağlı değil o canım bizim aramızda yürüme 15-20 dk anca sürer ama ewlendiğimde bende durmadan ağlıyordumboshayallersmile

hoşbuldum canım.. naber kızlar napıyorsunuzz ben acayip gerginim bugün dokunsalar carlıycam yada ağlıycamm::içelim:

sitare kk nün burç ve ilişki yorumcusu ilan ediyorum senikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…