Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ayyy evet merkez yazıyo kimlikte gitmedimki, ama çok istiyorum. :((
Ebru ablaa (abla diyemmi sana) Erzurum'a gidersen bavulunda sığacağım bir yer aç bende geleyim :))
Van güzelmiymiş acaba??

Ya ben balık o boğa oda mantığıyla hareket ediyo, bide istemediği bişeyi asla yaptıramazsın...

boğaları idare etmek çok kolaydır canım yaa
baskın karakterdirler ama zayıf noktaları vardır
seksü bi kıyafet güzel bi gece yada kur yapman istediğini yaptırmak için yeter de artar bile
güzel yemeğe güzel kokulara iç gıcıklayıcı kıyafetlere dayanamz boğa erkeği:jeyyar:

canım sözlümün çevresi çok orada askerlikten önce hiç boş vakti yokmuş, bana vakit ayıramaz diye korkuyorum, ama manevi bakımdan gitmek istiyorum şahsen, orada kendimi daha çok geliştirebilirim.

aay negüzel düşüncelerin allah hayırlı etsin canım opuyorumnanaktan

boğaları idare etmek çok kolaydır canım yaa
baskın karakterdirler ama zayıf noktaları vardır
seksü bi kıyafet güzel bi gece yada kur yapman istediğini yaptırmak için yeter de artar bile
güzel yemeğe güzel kokulara iç gıcıklayıcı kıyafetlere dayanamz boğa erkeği:jeyyar:

canıma bizide yorumlarmısın:kedi::kedi:

hoşbuldm canmm
ayy ben şeref duyarımm var mıdır sormak istediğiniz bişi

olmazmı ya ben evlilikten çok korkuorum seneye evlenicem inş akrabam olur müstakbelitem ben ankarada yaşıyorum istanbula gelin gidicem inş sorun şu ailesiyle aynı binada oturcaz geçinemeyiz falan diye çok korkuyorum ya ben biraz huysuzgilelrdenim ya çok fedakar saftirk leyla bi yapım var ama karşımdaki insandan en ufak bi art niyette soğuyorum midem bulanıyo yüzüne falan bakmam konuşmam böylee bi huyum var

ya bu işler ne zor ya allah evli bayanların yardımcısı olsun ve boool boıl sabır versin akıl işi diil ya alsanaalsanasmile nikah masasından kaçıcam galiba bu şühhelerle:roflol:

ben yengeç (yükselenim ikizler orda sıkıntı başlıo):roflol:sevdiceğimde balık:uhm:

öncelikle astrolojiye göre her burcun uyumlu olduğu burçlar vardır
ve genelde su burcu su burcuyla uymaz derler.yengeç ve balık ikisi de su burcudur zor ilişki olarak örnek verirler. genelde bi su burcuna toprak burcu önerirler. ama kader bu eşimizi burcuna göre seçmediğimiz için önemli olan ortak paydalarda buluşmaktır.

genelde yükselen burcu karakteri değil de fiziksel özellikleri etkiler.eğer yükselen burcunun çok etkisi altında olan biriysen güzel elleri olan ince parmaklı bi hatunsun. karakterine de mantık etkileri yapar ama eğer ikizlerin çift kişilikli yönünü aldıysan erkeğinin vay haline :)

ikizler etkisinde bir yengeç katmerli yoğunluk demektir. hep şu soruyu sorarlar ikimizde duygusalız işte neden anlaşamıyoruz? balık da yengeç de duygsaldır ama frekansları farklıdır.
balık duygusallığını yaratıcılıkda sevgisini gösterme de kullanırken yengeçler kaprisli olur. en küçük bi incinmede kıskaçlarını yüzüne örter ve kendini iyi hissedinceye kadar yanına kimseyi yaklaştırmaz. böyle bu durumda bu tutum senin gönlünü almaya çalışcak balık için çaresiz kalmak olcaktır. beni yanına yaklaştırmıyor diye yorumlayacaktır.

balık erkeği 30 un dan sonra olgunlaşır hayatla ilgili ciddi kararlar vermeye başlar muhtemelen bu yaşından sonra maddi olarak daha iyi konuma gelir. balık erkeğinin ben baskın olayım heeytt ulen gibi tavrı yoktur. ondan daha güçlü karakteri olan bi kadın tarafından yönlendirilmeye bişiy demez ancak egosunu zedelemeyecek şekilde olursa.

bu kadar yeterli midir cicim?yerimseniben

caspersy hoş geldin canım opuyorumnanaktan

kızlar ewlenince dediğiniz gibi olmuyor aileden uzak olmak cok zordur kıymetlerini fazlasıyla anlıyor insan hele bide anne olunca daha cok değşiyor imkanınız varsa ailenize ne cok yakın olun ne cok uzak bi sıkıntı oldumu yardıma koşan hep ailesi oluyor insanın eşin bile olsa aileniz kadar düşünemez sizi

olmazmı ya ben evlilikten çok korkuorum seneye evlenicem inş akrabam olur müstakbelitem ben ankarada yaşıyorum istanbula gelin gidicem inş sorun şu ailesiyle aynı binada oturcaz geçinemeyiz falan diye çok korkuyorum ya ben biraz huysuzgilelrdenim ya çok fedakar saftirk leyla bi yapım var ama karşımdaki insandan en ufak bi art niyette soğuyorum midem bulanıyo yüzüne falan bakmam konuşmam böylee bi huyum var

işin çok zor canım ne kadar ii de olsalar sorun oluyor emin ol şuan bizde amcalarlar aynı apartmandayız annem istemiyor ama nasip tabi
gerçi bende aşkımda istemiyoruz aile ile aynı yerde oturmayı

ayy canm benmm çok güzel telaşlar seni beklio öncelikle :)))
ayy aynı bina keşke öle olmasaydı canm kuzenm de o şekilde oturuo pek memnun deil halindenn biz 15 dk yürüme mesafesindeyz ama haftada bi görüşüyoruz o yzden sorun yok henüz ama yakn olsak kesin kavga çıkardm ben biraz cadıyım da lafa laf veirrim hemen :)))

Back