- Konu Sahibi MissBiricik
kız casper seni bi yerden tanıyorum, tombik gelinim benim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy evet merkez yazıyo kimlikte gitmedimki, ama çok istiyorum.(
Ebru ablaa (abla diyemmi sana) Erzurum'a gidersen bavulunda sığacağım bir yer aç bende geleyim :))
Van güzelmiymiş acaba??
Ya ben balık o boğa oda mantığıyla hareket ediyo, bide istemediği bişeyi asla yaptıramazsın...
kız casper seni bi yerden tanıyorum, tombik gelinim benim :))
slm kızlar geldm ama sadece evliler kısmına uyuyorum kabulünüz müdür???
opuyorumnanaktan
slm kızlar geldm ama sadece evliler kısmına uyuyorum kabulünüz müdür???
opuyorumnanaktan
canım sözlümün çevresi çok orada askerlikten önce hiç boş vakti yokmuş, bana vakit ayıramaz diye korkuyorum, ama manevi bakımdan gitmek istiyorum şahsen, orada kendimi daha çok geliştirebilirim.
boğaları idare etmek çok kolaydır canım yaa
baskın karakterdirler ama zayıf noktaları vardır
seksü bi kıyafet güzel bi gece yada kur yapman istediğini yaptırmak için yeter de artar bile
güzel yemeğe güzel kokulara iç gıcıklayıcı kıyafetlere dayanamz boğa erkeği:jeyyar:
canıma bizide yorumlarmısın:kedi::kedi:
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
ooo nedemek efendim buyrunuz tecrübelerinizden yararlanmaktan şeref duyarımopuyorumnanaktan
tanıdığım bildiğim bi burçsa neden olmasın canım
burçları alıyım :) eşimin ve bnm diye belirt ama emi?
hoşbuldm canmm
ayy ben şeref duyarımm var mıdır sormak istediğiniz bişi
ben yengeç (yükselenim ikizler orda sıkıntı başlıo):roflol:sevdiceğimde balık:uhm:
olmazmı ya ben evlilikten çok korkuorum seneye evlenicem inş akrabam olur müstakbelitem ben ankarada yaşıyorum istanbula gelin gidicem inş sorun şu ailesiyle aynı binada oturcaz geçinemeyiz falan diye çok korkuyorum ya ben biraz huysuzgilelrdenim ya çok fedakar saftirk leyla bi yapım var ama karşımdaki insandan en ufak bi art niyette soğuyorum midem bulanıyo yüzüne falan bakmam konuşmam böylee bi huyum var
olmazmı ya ben evlilikten çok korkuorum seneye evlenicem inş akrabam olur müstakbelitem ben ankarada yaşıyorum istanbula gelin gidicem inş sorun şu ailesiyle aynı binada oturcaz geçinemeyiz falan diye çok korkuyorum ya ben biraz huysuzgilelrdenim ya çok fedakar saftirk leyla bi yapım var ama karşımdaki insandan en ufak bi art niyette soğuyorum midem bulanıyo yüzüne falan bakmam konuşmam böylee bi huyum var