• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bu benim dün akşam yaptığım yüzük yastığım.nasıl olmuş kızlarr:kedi:

yastik1.jpg
:nazar:

yastik2.jpg

makasi.jpg

Biz nişan yapmıyoruz bu şekilde karar aldık, bazen ikilemde kalsamda nişan yapmamanın en iyisi olacağını düşünüyorum.
Nasip olursa kınamı çok iyi organize edicem...

hayırlı cumalar kızlar :) Keyifleirniz nasıl ? todisch yüüzk yastığın çok şirin olmus elleirne sağlık bnmde eltım aynayı kapl seklınde kesmişdi ortasında yine kalp seklınd eolck sekılde inci küçük güller inci dizmişdi bide en başına gelin ve damat güvercin maketi koymusud cok cici birsey olmusdu :) yeni yapacak olanlara fikir olabilir :) ayy kızlar dun nikah işlemleirni de hallettik günümüzü aldık zaman gitikce daralıyoı hazırlıklıar kosusturmacalrr artıkk Allah kolaylık verisn bize ve herkese :D

teşekkürler kızlar
ya ben aradım kuş maketi bulamadım çok değişik şeyler geldi aklıma ama malzeme işini halledemedim o yüzden böyle sade birşey oldu..

todisch çok marifetlisin canım Allah nazarlardan saklasın, böyle becerilerim olmasını isterdim.
Evlendikten sonra belki bu tür uğraşlara ağırlık veririm

herkese hayırlı cumalar gölünüzdeki dualar hakkınızda hayırlı, hakınızda hayırlı olan gönlünüzde razı olsun duanızı eksik etmeyin

evet gercekden çok hos seyler var ama bnce senin yaptığında hos vu güzel olmus bnm düğün 13 haziran nikahım 10 haziran hayrlısı olur gercekden saol canım :) birde nikaha gelen yakınlarımz için nişan studyo resimlerden magnet olark cıkartıp üstüne isimlermz ve nikah tarihimiz yazan bi nikah sekeri tarzı birsey düşünüyorum nasıl olur sizce :D

todisch yastığın çok güzel olmuş canım eline sağlık
heraaa hayırlı olsun canım Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin:Saruboceq:

hastaykende okuyabiliniyomu cimcimecimbilmiyorumkismile

okuya bilirsin canım hastayken dua okunur

evet gercekden çok hos seyler var ama bnce senin yaptığında hos vu güzel olmus bnm düğün 13 haziran nikahım 10 haziran hayrlısı olur gercekden saol canım :) birde nikaha gelen yakınlarımz için nişan studyo resimlerden magnet olark cıkartıp üstüne isimlermz ve nikah tarihimiz yazan bi nikah sekeri tarzı birsey düşünüyorum nasıl olur sizce :D

güzel bi fıkir en azından kalıcı saklana bilir

nen ne kadar güzel olmusss tüü tüüüü tüüüüüüüü maşşallaaahhhh bayıldımm walla walla çok biğendimmm kurdelanı ben kesemmii uzun süre kesmez o makass ben makas ve yastığa hayran hayran bakarkenkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim cimcimecim eylulguzeli sağolun kızlar
hahaha sağol kuzucum,kızına da yapacam şimdiden bi dene,talipleri çok malum :D

Back