• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

tereddüt derken hani doğru insan olmadığını düşünmek gibi birsey mi? hani bu şekildeyse evet bazen ilerisi beni korkutuyo acaba onunla evelenmek doğru bi fikir mi diyorum ama iyikide yanımda var ve hep yanmda olsun dedğim cümleler daha cok oluyo :)

olur öyle şeyler cimcime.
flört döneminde bunlar olmuyor gibi birşey ama sözlü ve nişanlıyken tereddüt edip duruyorsun acabaların çoğalıyor )
normal.. aynen devam :P ))

tereddüt derken hani doğru insan olmadığını düşünmek gibi birsey mi? hani bu şekildeyse evet bazen ilerisi beni korkutuyo acaba onunla evelenmek doğru bi fikir mi diyorum ama iyikide yanımda var ve hep yanmda olsun dedğim cümleler daha cok oluyo :)

bunu her zaman söylüyorum uzak olsakta varlığını hissettiriyo, ama doğru kişimi diye tereddüt ediyorum. En büyük nedenide şu forumlarda okuduğum yazılar, çünkü hep değiştiğini söylüyorlar ya...

ya herkesin doğrusu kendıne göredir illki hersey karsılıklı bide bizde değişcez bvelki farklı bi hayata geciş yapcaz buda zor bişedr psikolojik olark.. yani bunlar varsayım bizde yaşayalım ve görelim bakalımm :D:D
Sıkma canını hersye olacağına varır canım :)

cimcimem illaki oluyor zaman zaman herkesin tereddütü.. ben benim düşündüklerimi kurduklarımı anlatsam gülmekten kırılırsınız herhalde.. bunada takılırmı düşünülürmü diyekaydirigubbakcemile3 bazenn evet yapabilirim çok iyi bir çift oluruz diyorum bazende kesinlikle olmaz yapamam ben bununla diyorumkafamçokkarıştı evlenince bence her iki tarafta değişiyor, ilginin azalması normal sonuçta ev sorumluluğu yükleniyor sevgiliykenki gibi canımlı cicimli olunamıyor, önemli olan saygıda kusur etmemek..inşallah çok mutlu olursunuz canım:asigim:

todish yastığına ve makasına aşık oldum galibaa:asigim: çok hoşlar nekadar incesin herşeyi düşünmüşsünn, allah bu emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canımm

cimcimem illaki oluyor zaman zaman herkesin tereddütü.. ben benim düşündüklerimi kurduklarımı anlatsam gülmekten kırılırsınız herhalde.. bunada takılırmı düşünülürmü diyekaydirigubbakcemile3 bazenn evet yapabilirim çok iyi bir çift oluruz diyorum bazende kesinlikle olmaz yapamam ben bununla diyorumkafamçokkarıştı evlenince bence her iki tarafta değişiyor, ilginin azalması normal sonuçta ev sorumluluğu yükleniyor sevgiliykenki gibi canımlı cicimli olunamıyor, önemli olan saygıda kusur etmemek..inşallah çok mutlu olursunuz canım:asigim:

Zaten evlilikten kesinlikle çok iyi olacak gibi umutlarım yok, ama karşılıklı fedakarlık, sevgi ve saygıyı kaybetmemek çok önemli. İnşallah kaybetmeyiz...

todish yastığına ve makasına aşık oldum galibaa:asigim: çok hoşlar nekadar incesin herşeyi düşünmüşsünn, allah bu emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canımm
ayy canımm teşekkür ederim talyacım amiin inş ) opuyorumnanaktan

todischimmmmmmmm giz o ne güzel yastik ve makas öyle, ellerine saglikk zemuszemus

nbr gizlaaar bayanssulusmile
teşekkür ederim sultancım opuyorumnanaktan)

Son düzenleme:
Back