- Konu Sahibi MissBiricik
- #7.981
ya bişey sorcam, nişanlı yada sevgilileriniz ile ilgili bazen tereddüt ediyormusunuz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
datlım aklımda öyle şeyler vardı ki ama olmadı malzemem yoktuuu mafoldumben
ya bişey sorcam, nişanlı yada sevgilileriniz ile ilgili bazen tereddüt ediyormusunuz...
tereddüt derken hani doğru insan olmadığını düşünmek gibi birsey mi? hani bu şekildeyse evet bazen ilerisi beni korkutuyo acaba onunla evelenmek doğru bi fikir mi diyorum ama iyikide yanımda var ve hep yanmda olsun dedğim cümleler daha cok oluyo :)
cimcimem illaki oluyor zaman zaman herkesin tereddütü.. ben benim düşündüklerimi kurduklarımı anlatsam gülmekten kırılırsınız herhalde.. bunada takılırmı düşünülürmü diyekaydirigubbakcemile3 bazenn evet yapabilirim çok iyi bir çift oluruz diyorum bazende kesinlikle olmaz yapamam ben bununla diyorumkafamçokkarıştı evlenince bence her iki tarafta değişiyor, ilginin azalması normal sonuçta ev sorumluluğu yükleniyor sevgiliykenki gibi canımlı cicimli olunamıyor, önemli olan saygıda kusur etmemek..inşallah çok mutlu olursunuz canım:asigim:
ayy canımm teşekkür ederim talyacım amiin inş ) opuyorumnanaktantodish yastığına ve makasına aşık oldum galibaa:asigim: çok hoşlar nekadar incesin herşeyi düşünmüşsünn, allah bu emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canımm
teşekkür ederim sultancım opuyorumnanaktan)todischimmmmmmmm giz o ne güzel yastik ve makas öyle, ellerine saglikk zemuszemus
nbr gizlaaar bayanssulusmile
510 canım
Kızlar şimdi bir video izledim ve çok etkilendim.
Bayram fm ilk sayfasında vuzlat geceleri 1 ve 2 var, canlı canlı ölümü yaşadım resmen...