- Konu Sahibi MissBiricik
- #7.921
suyu nerden araştırıcam hangi site sen biliyomusun
suyu niye arastiriyosun ki??? :sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suyu nerden araştırıcam hangi site sen biliyomusun
meltemre çok görünüyor canım bu gelinlik,yakında bana da lazım olacak araştırmaya başlayacağım bende..
bulduğun modelleri bizimle (veya özelden benimle) paylaşırsan sevinirim..
walla taş taşımış kadar oldum kamburum çıkacak yakındır oyh
nişan minderimi diktim makasımı süsledim ben yaptım diye demiyorum çok cücell olduu ya :kedi:
meltemcim gelinlik cok sade, güzel ve zarif, paylasim icin tesekkürler :lepi:
teşekkürler canım..
bu gelinlik çok zarif duruyor,ben eteği çok karmakarışık,büzgülü falan sevmiyorum böyle sade ama güzel olacak..
bel kısmı çok güzel tam istediğim gibi..
bu fotoğraf tam boy mu yoksa ufalttın mı ? tam boyu var ise rica edebilirmiyim..
ayrıca senin seçtiğin modeli de görmek isterim çok.. eminim güzel bir seçim olmuştur..
amin inşallaah.. teşekkür ederim canımm..[B]todisch sen de nişanlanıyormuşsun galiba.Allah hayırlı uğurlu etsin canım, mutluluklar[/B]
minderin üstüne oturacakmisin ki, o nasil bise sempatiksalakcinni
yüzük yastigi var da minder hic duymamistim CADIARZU
resim eklede görelim güzelmi olmus, senin demenle olmaz bu islerkaydirigubbakcemile3
seçtiğin gelinlik modeli çok hoşmuş canım,Rabbim utandırmasın inşallah.. giydiğin beyaz gelinlik gibi hayatında herşey beyaz olur inşallah opuyorumnanaktanbuyur canım bu da tam boyu, buyrunnnnnnnnnben ufalttım ama bu farklı mı çıkacak bilmiyorum a.s.
teşekkürler canım..
bu gelinlik çok zarif duruyor,ben eteği çok karmakarışık,büzgülü falan sevmiyorum böyle sade ama güzel olacak..
bel kısmı çok güzel tam istediğim gibi..
bu fotoğraf tam boy mu yoksa ufalttın mı ? tam boyu var ise rica edebilirmiyim..
ayrıca senin seçtiğin modeli de görmek isterim çok.. eminim güzel bir seçim olmuştur..
seçtiğin gelinlik modeli çok hoşmuş canım,Rabbim utandırmasın inşallah.. giydiğin beyaz gelinlik gibi hayatında herşey beyaz olur inşallah opuyorumnanaktan
teşekkür ediyorum meltemcim zahmetin için.. iyi geceler diliyorum..