Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

cimcime erzurumun neresindensin kuzum bende erzurumluyumhihoyyyt eşim trabzonlu emme van doğumlu bak ne kadar ortak yönümüz cıktısempatiksalakcinni
ayrıca yas aralıgı 20 26 nie dedinis be ben 29 umbilmiyorumkismile

muhasebeciyim öaf 4.sınıf öğrencisiyim evliyim 7.5 aylık bi meleğim var yarısmacı arkidişlerime basarılar diliyorumkaydirigubbakcemile2
bu arada uyku setini ben tavsiye ediyorum konu geçmiş ama olsunkaydirigubbakcemile3

ayyy evet merkez yazıyo kimlikte gitmedimki, ama çok istiyorum. :((
Ebru ablaa (abla diyemmi sana) Erzurum'a gidersen bavulunda sığacağım bir yer aç bende geleyim :))
Van güzelmiymiş acaba??

eşimin burcu koç
zıttız ama birbirimizi tamamlıyoruz
balık burcu biraz karmaşıktır nerden bakıldığına bağlı
kimisi anlaşması zor der kimi aksine çok kolay
sadece çok duygusal olduğumuz için frekans ayarı zor oluyo sanırım
bn duygusalım ve duygularımla karar veririm mesela ama eşim mantıklıdır aklına mantığına uymayan bişiy yapmaz. bişiy yaptırmak için illa ikna etmek gerek gibi gibi işte.. :))

Ya ben balık o boğa oda mantığıyla hareket ediyo, bide istemediği bişeyi asla yaptıramazsın...

bilmiyorum canım eşim 2 yasında gelmiş istanbula oda bilmiyor :)) erzuruma 2-3 sene oldu gideli ewlenmeden önce gitmiştim artık biraz zor gibi ya insan memleketine gitmez mi kuzum vana nie gidiyon erzuruma git sen en iyisimihihoyyyt

oh oh oh
seni evde koyan erkeklerin aklına şaşayım
eş kriterlerin nedir pekikaydirigubbakcemile3
meni candan sevsin yeter:1rolleyes::asigim:
cimcime erzurumun neresindensin kuzum bende erzurumluyumhihoyyyt eşim trabzonlu emme van doğumlu bak ne kadar ortak yönümüz cıktısempatiksalakcinni
ayrıca yas aralıgı 20 26 nie dedinis be ben 29 umbilmiyorumkismile
yaw seni düşündüm acep kaç yaşındaydı diye salladım gusura bakma:çok üzgünüm:affet beni:Saruboceq:
selam ben geldim spordan çok yoruldum kimler var bakim

yavru sen halen spor peşinde misin yaaa kaç kilo verdinkötükedihüso

bilmiyorum canım eşim 2 yasında gelmiş istanbula oda bilmiyor :)) erzuruma 2-3 sene oldu gideli ewlenmeden önce gitmiştim artık biraz zor gibi ya insan memleketine gitmez mi kuzum vana nie gidiyon erzuruma git sen en iyisimihihoyyyt

Ya gidemedim, anne tarafım Eskişehir'de baba tarafı İstanbul ve İzmir'de Erzurum'da sadece amcamın kızı var :((
Valla Erzurum tercihim ama sözlüm kpss'yi kazanamazsa Van'daki görevine dönecek tabi bende gitmek zorunda kalıcam

biricik ya hani birisi nişan elbisesi atmıştıya şu alyaduanınannesi güzel hanımcığın elbisesi albümlerde varmı onun resimler çok merak ettim

Back