- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #7.461
zorr bi gün deil canm ya harika bi güünn ahh ahh ağustos 2009 geldi aklımaa bizde aşkmla gitmştk işlemler içinn :asigim:
Kızlar, şimdi sözlüm asker, askerlik bitince Van'daki işine dönecek ve oradaki işleri yoluna koyduktan sonra düğün yapıcam diyo, yani ekim-kasım gibi düşünüyo. Kardeşimde doğuda asker askerliğin bitmesine 1 sene var ve sözümde yoktu nişanımda olsun istiyorum ama doğuda olduğu için sadece 1 kere izin hakkı varmış dolayısıyla, annemde kardeşin askerden gelmeden düğün falan yok diyo. Yani izinini nişan zamanı kullansın teskereyi aldıktan sonra düğün olsun diyo. Bende arada kaldım, sözlüm diyoki 1 sene çok uzun bir zaman, "ben işlerimi yoluna koyduktan sonra bekar yaşamak istemiyorum, zaten 10 yıldır bekar hayatı yaşıyorum, sıkıldım" diyo. Bende ne yapacağımı şaşırdım, kimi dinlemeliyim bilmiyorum, iki tarafında geçerli sebepleri var(
Şöyle bir sorun daha var, sözlüm ev tutacak ve dolayısıyla eşyalarda alınacak, yaklaşık 5-6 ay bir erkek elinde o eşyalar ne hale gelir( ayrıca mutfak eşyalarını ben aldığım için ev tutulunca onlarında gitmesi gerekecek, çünkü mutfakta çok gerekli olan aletler var...
Ayy çıkamıyorum işin içinden...
Bende şöyle bir çözüm düşünmüştüm, nişanı kendi aramızda yaparız yani sadece yakın akrabalar gelir, düğünde ise kardeşim yanımızda olur.
Şöyle bir sorun daha var, sözlüm ev tutacak ve dolayısıyla eşyalarda alınacak, yaklaşık 5-6 ay bir erkek elinde o eşyalar ne hale gelir( ayrıca mutfak eşyalarını ben aldığım için ev tutulunca onlarında gitmesi gerekecek, çünkü mutfakta çok gerekli olan aletler var...
Ayy çıkamıyorum işin içinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?