• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

canım nikahımda siyah bi pantolon üstünde mor dantelli saiyah bi askılı elbise kısa ceket türbanımıda kuaföre yptırdım canım daha foto yok elimde bende görmedim dha en kısa zamnda paylaşıcam sizlerle

Ayy sulugöz evlendinmi...
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin...
Loresima, Senai Demirci hastasıyım her şiirini dinlemeye çalışırım, tebi Dursun Ali Erzincanlı'yada haksızlık etmemek lazım...
Ay bende bir arkadaşımın nikah şahidi olmuştum, ya bende evlenmke istiyorum yaa, iyice evlilik delisi oldum :))

canım nikahımda siyah bi pantolon üstünde mor dantelli saiyah bi askılı elbise kısa ceket türbanımıda kuaföre yptırdım canım daha foto yok elimde bende görmedim dha en kısa zamnda paylaşıcam sizlerle

eminim çok güzel olmşssndr canmm Rabbm ayırmasn ömür boyuu

Loresima, Senai Demirci hastasıyım her şiirini dinlemeye çalışırım, tebi Dursun Ali Erzincanlı'yada haksızlık etmemek lazım...
Ay bende bir arkadaşımın nikah şahidi olmuştum, ya bende evlenmke istiyorum yaa, iyice evlilik delisi oldum :))

cimcimemm hoşgeldn canmm
canm olsaydı bi oğluşum seni kaçırmazdm ama naparsn yok iste keşkem abim falan olsaydı :))) iyi anlaşan gelin görümce olurdukk

amin canım çok saol

cimcimem senıde evlendırelım aklinialirimsmile

eminim çok güzel olmşssndr canmm Rabbm ayırmasn ömür boyuu

cimcimemm hoşgeldn canmm
canm olsaydı bi oğluşum seni kaçırmazdm ama naparsn yok iste keşkem abim falan olsaydı :))) iyi anlaşan gelin görümce olurdukk

kızlaar ben sözlüyüm :))
Ama düğün bazı nedenlerden dolayı seneye olacak, birazdan gelicem sakın kaybolmayın sizede danışayım...

anam bızde senı evlendırmeye calişioruz goruonmuu evlılık kafes gıbıdır deler ıcındekıler dısarıya dısındakıler ıcerıye grmek ıstermıs gercı bnm ıcın hıc öle olmadı ama bn gayet mutluyum sukur rabbımee

anam bızde senı evlendırmeye calişioruz goruonmuu evlılık kafes gıbıdır deler ıcındekıler dısarıya dısındakıler ıcerıye grmek ıstermıs gercı bnm ıcın hıc öle olmadı ama bn gayet mutluyum sukur rabbımee

ne güzel ALLAH cc bozmasın
ve bizlerede nasib etsin inş.

ayy sulugöz hayrlı olsun çok sevndm sositososito bizde yarın nikah işlkemlerini yaptrmaya gün alamay gidicez bakalım zor bi gün bizi beklıcek g alıba :)

amin cnm inş bız esımle tam 5 sene beraberdık onunda evlendık yanii sımdı bıde gusel mutlu evlılıgımze bıde gelıcek olan meyvemızle dahada artııtoruz ınsss darısı sizlere ınssevlılıkte saygı cok önemlı kızlarrr

ayy canm çok güldüm yaa kafes öyle mii :))) Rabbm mutluluğunuzu daim etsn inşş

ayy sulugöz hayrlı olsun çok sevndm sositososito bizde yarın nikah işlkemlerini yaptrmaya gün alamay gidicez bakalım zor bi gün bizi beklıcek g alıba :)

zorr bi gün deil canm ya harika bi güünn ahh ahh ağustos 2009 geldi aklımaa bizde aşkmla gitmştk işlemler içinn :asigim:

Back