- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #7.441
evet caspersy evlendim 16 mart 2010 tarihinde saat 14.00 te
hayırlı olsn canmm
ama düğün falan olmadı mıı
sanki birden bire evlendin gibi geldi banaa:uhm:
canım nikahı şimdi yaptık düğün nisan 24 te
tbrkler cnmm
canım nikahımda siyah bi pantolon üstünde mor dantelli saiyah bi askılı elbise kısa ceket türbanımıda kuaföre yptırdım canım daha foto yok elimde bende görmedim dha en kısa zamnda paylaşıcam sizlerle
Ayy sulugöz evlendinmi...
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin...
Loresima, Senai Demirci hastasıyım her şiirini dinlemeye çalışırım, tebi Dursun Ali Erzincanlı'yada haksızlık etmemek lazım...
Ay bende bir arkadaşımın nikah şahidi olmuştum, ya bende evlenmke istiyorum yaa, iyice evlilik delisi oldum :))
Ayy sulugöz evlendinmi...
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin...
Loresima, Senai Demirci hastasıyım her şiirini dinlemeye çalışırım, tebi Dursun Ali Erzincanlı'yada haksızlık etmemek lazım...
Ay bende bir arkadaşımın nikah şahidi olmuştum, ya bende evlenmke istiyorum yaa, iyice evlilik delisi oldum :))
cimcimem senıde evlendırelım aklinialirimsmile
eminim çok güzel olmşssndr canmm Rabbm ayırmasn ömür boyuu
cimcimemm hoşgeldn canmm
canm olsaydı bi oğluşum seni kaçırmazdm ama naparsn yok iste keşkem abim falan olsaydı :))) iyi anlaşan gelin görümce olurdukk
anam bızde senı evlendırmeye calişioruz goruonmuu evlılık kafes gıbıdır deler ıcındekıler dısarıya dısındakıler ıcerıye grmek ıstermıs gercı bnm ıcın hıc öle olmadı ama bn gayet mutluyum sukur rabbımee
anam bızde senı evlendırmeye calişioruz goruonmuu evlılık kafes gıbıdır deler ıcındekıler dısarıya dısındakıler ıcerıye grmek ıstermıs gercı bnm ıcın hıc öle olmadı ama bn gayet mutluyum sukur rabbımee
ayy sulugöz hayrlı olsun çok sevndm sositososito bizde yarın nikah işlkemlerini yaptrmaya gün alamay gidicez bakalım zor bi gün bizi beklıcek g alıba :)
heraa ıst neresndesn cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?