• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

zorr bi gün deil canm ya harika bi güünn ahh ahh ağustos 2009 geldi aklımaa bizde aşkmla gitmştk işlemler içinn :asigim:[/QUOTE]

Ayy inşallah caspersy bn ole cok resmi işlmlerden anlamam bole sıkıntı gelir o yuzden cok..eyvahedigeldismile aama inşallh bizimde güzell bi hatıra oalrk ana bellekde salıyacağımz bi gün olur zemuszemus

Kızlar, şimdi sözlüm asker, askerlik bitince Van'daki işine dönecek ve oradaki işleri yoluna koyduktan sonra düğün yapıcam diyo, yani ekim-kasım gibi düşünüyo. Kardeşimde doğuda asker askerliğin bitmesine 1 sene var ve sözümde yoktu nişanımda olsun istiyorum ama doğuda olduğu için sadece 1 kere izin hakkı varmış dolayısıyla, annemde kardeşin askerden gelmeden düğün falan yok diyo. Yani izinini nişan zamanı kullansın teskereyi aldıktan sonra düğün olsun diyo. Bende arada kaldım, sözlüm diyoki 1 sene çok uzun bir zaman, "ben işlerimi yoluna koyduktan sonra bekar yaşamak istemiyorum, zaten 10 yıldır bekar hayatı yaşıyorum, sıkıldım" diyo. Bende ne yapacağımı şaşırdım, kimi dinlemeliyim bilmiyorum, iki tarafında geçerli sebepleri var :((

zorr bi gün deil canm ya harika bi güünn ahh ahh ağustos 2009 geldi aklımaa bizde aşkmla gitmştk işlemler içinn :asigim:

Ayy inşallah caspersy bn ole cok resmi işlmlerden anlamam bole sıkıntı gelir o yuzden cok..eyvahedigeldismile aama inşallh bizimde güzell bi hatıra oalrk ana bellekde salıyacağımz bi gün olur zemuszemus[/QUOTE]

bişi olmas canmm benmm biz sadece o gün nikah salonunda bi adamla tartşmştk o kadar :))) onun dışında herşey güzeldiii

heracım kalıo valla bızde nıkah gununu aldıgımz gun turup aglamıtım esımın yanında ya ay ne gulerdı aklıma geldı bak sımdı :hulya:

cimcime evet zor bı karar ama bence annenınkı daha mantıklı geldı bana kardesınınde olmasını ıstıooo bence sen ii dusun derımm

Kızlar, şimdi sözlüm asker, askerlik bitince Van'daki işine dönecek ve oradaki işleri yoluna koyduktan sonra düğün yapıcam diyo, yani ekim-kasım gibi düşünüyo. Kardeşimde doğuda asker askerliğin bitmesine 1 sene var ve sözümde yoktu nişanımda olsun istiyorum ama doğuda olduğu için sadece 1 kere izin hakkı varmış dolayısıyla, annemde kardeşin askerden gelmeden düğün falan yok diyo. Yani izinini nişan zamanı kullansın teskereyi aldıktan sonra düğün olsun diyo. Bende arada kaldım, sözlüm diyoki 1 sene çok uzun bir zaman, "ben işlerimi yoluna koyduktan sonra bekar yaşamak istemiyorum, zaten 10 yıldır bekar hayatı yaşıyorum, sıkıldım" diyo. Bende ne yapacağımı şaşırdım, kimi dinlemeliyim bilmiyorum, iki tarafında geçerli sebepleri var :((

canmcmm iki tarafn geçerli sebepleri var bakalm ortak yol buluruzz :)))
bence anneni dinle canmm kardeşn olsn düğününde nişanında da bulunsn tabikii en özel günler bunlar ve kardeş başka yaa canm kardeşmm düğünümde sözde nişanda yanmda olmasa çok üzülürdümm

tek kişiyle günü kaptmıısnız güzell :D:D

Ayy cimcimecim zor walla kardeşin düğünde illaki bulunmak isteyecekdir düğün biraz daha gec olsa yapılabilir ama kardeşin düğün erken olursa bir daha katılma sansı yok bn ole bi durumda olsam sözlümden anlayıs beklerdim canım :(

Bende şöyle bir çözüm düşünmüştüm, nişanı kendi aramızda yaparız yani sadece yakın akrabalar gelir, düğünde ise kardeşim yanımızda olur.
Şöyle bir sorun daha var, sözlüm ev tutacak ve dolayısıyla eşyalarda alınacak, yaklaşık 5-6 ay bir erkek elinde o eşyalar ne hale gelir :(( ayrıca mutfak eşyalarını ben aldığım için ev tutulunca onlarında gitmesi gerekecek, çünkü mutfakta çok gerekli olan aletler var...
Ayy çıkamıyorum işin içinden...

Şöyle bir sorun daha var, sözlüm ev tutacak ve dolayısıyla eşyalarda alınacak, yaklaşık 5-6 ay bir erkek elinde o eşyalar ne hale gelir :(( ayrıca mutfak eşyalarını ben aldığım için ev tutulunca onlarında gitmesi gerekecek, çünkü mutfakta çok gerekli olan aletler var...

bence kendi aldıklarını gönderme hemen
düğüne yakın gönderirisin
sözlün de kullanmasın yeni aldıklarını :)
benim nişanlım kullanmıyor ilk beraber kullanalım her şeyi diyor

Bende şöyle bir çözüm düşünmüştüm, nişanı kendi aramızda yaparız yani sadece yakın akrabalar gelir, düğünde ise kardeşim yanımızda olur.

canm ev tutulacak ve eşin içinde oturacaksa mutlaka başnda olman lazmm kuzenmn eşi bi ay falan öyle dayalı döşeli evde durdu da kız çıldırmıştı herşeyi mahvetmiş kirletmiş diye
kardeşn annen razı oluyorsa senn düşündüğün gibi de olur cnamm

ama evın kırlenme konusuna katılıorum cnmmm erkek ne kadar tıtız olursa olsun ıllakı bı kadın gıbı temız tutamazz

Benimki 5-6 ay oturacak :)) belki daha fazla, gerçi 10 yıldır bekar evinde kalıyor ama ne bileyim yeni bir evi erkek eline bırakmak zor, bide bendeki eşyaları göndermek zorunda kalıcam, çünkü göndermediğim takdirde almak zorunda kalacak ne gereği varki...Akşam 1 saatten fazla bu konuyu tartıştık, işi duygusallaştırıyosun diyo, bu şekilde çok zorlanıcaz diyo :((
Ay çıldırıciğim :))

bence kardeşinin yanında olması çok önemli canım sonuçta bir kere evleneceksin neden kardeşin yanında olmasın ki senin dediğin çok mantıklı nişanda kardeşin izin kullanır teskerede düğün olur bu senin ailen sonuçta bence sözlün uymak zorunda yani onun engelini sen nasıl bekliyorsan oda seni beklemeli canım
eşyalarıda canım hepsini yollama biraz yani ona yetecek kadar yolla sonuçta tek kişi çok gerekli olmaz

Bende çok istiyorum kardeşimin yanımda olmasını, 2 kere izin alabilse çok iyi olacaktı, ama doğu olduğu için izin vermiyorlar, sözlümün binbaşısı bile izin alamadı :((
Neyse artık konuşayımda seneye nisanda yapalım düğünü, temmuzda da nişanı yaparız kardeşim ikisinde de yanımda olur...

Back