• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Merhaba kızlar nasılsınız?
Uzun süredir giremedim neler yapıyosunuz?
Şampuan geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..

ölüyoruuuuum.. yeterin diye bağıracaktım az daha bugün resmen te büle oldum kafamçokkarıştı

ne zormuş bu alışveriş işleri yaa 5 gündür al al bugün anca bitirdik ama bende bittim kızlarrr pöööf :bbo:

mrb kızlarr...

todishh hadi hayırlısı olsunn... bizde görsek keşke aldıklarınıı:kedi:

ölüyoruuuuum.. yeterin diye bağıracaktım az daha bugün resmen te büle oldum kafamçokkarıştı

ne zormuş bu alışveriş işleri yaa 5 gündür al al bugün anca bitirdik ama bende bittim kızlarrr pöööf :bbo:

neler aldın canım

mrb kızlarr...

todishh hadi hayırlısı olsunn... bizde görsek keşke aldıklarınıı:kedi:

mraba canım nasılsın nasıl geçti tatil günün

hahahyyy eylülüm tam trip moduna girmiştim yazdım gönderdim gördüm msjınııolumunekankayizsmile

iyiymm canım sen nasılsınn... yorucuydu yaa.. ne gelin ne ablam kimse yoktu evde tüm işleri ben yaptımmguclubacismile

hahahyyy eylülüm tam trip moduna girmiştim yazdım gönderdim gördüm msjınııolumunekankayizsmile

iyiymm canım sen nasılsınn... yorucuydu yaa.. ne gelin ne ablam kimse yoktu evde tüm işleri ben yaptımmguclubacismile

olsun canım benimde arkadaşlarım vardı bugün uzun zamandır bir araya gelmiyoruz bir şenşakraktık şimdi başım ağrıyo:teytey::dance:

Back