• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlarr biz dün kavga ederken polise yakalandık.. arabayı çekmiştik yol üstünde bağrış çağrış kavga ediyoruz.. bir baktım polis arabası durdu yanımızda soruyor bir durummu var...kaydirigubbakcemile3 benimki yok dedii gittikk..kaydirigubbakcemile4 dedim bir polislere rezil olmamıştıkk oda olduu:hulya:

sulugözüm güle güle kullan canım mobilyalarını huzurla sağlıkla inşallahhhboshayallersmile

kızlarr biz dün kavga ederken polise yakalandık.. arabayı çekmiştik yol üstünde bağrış çağrış kavga ediyoruz.. bir baktım polis arabası durdu yanımızda soruyor bir durummu var...kaydirigubbakcemile3 benimki yok dedii gittikk..kaydirigubbakcemile4 dedim bir polislere rezil olmamıştıkk oda olduu:hulya:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlar benım nişanım var . Avrupa yakasında oturuyorum. Bakırköy - Bahçelievler - Fatih taraflarında türban baglayacak kuafor arıyorum . Lutfen yardımcı olun

Back