• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

selamün aleyküm nasılsınız kızlara.s.

aleykum selam kuzummmmmmm iyim ben bayanssulusmile , sen nasilsin bakiyimmm olumunekankayizsmile

geldim gidiyorumkaydirigubbakcemile4
nabersiniz kızlar
bir haftaya zarifecik tekrar aramızda haber vereyim dedimolumunekankayizsmile

nie geldin nie gidion deli :roflol: :mymeka:

giii zarifecikmi dönüyooor, nerden bilionnn yahoo :teytey: zemuszemus

geldim gidiyorumkaydirigubbakcemile4
nabersiniz kızlar
bir haftaya zarifecik tekrar aramızda haber vereyim dedimolumunekankayizsmile

he he biz görüştük kihihoyyythihoyyyt
çook hanım biri oyy yerim teze geliniaklinialirimsmile
Aybikteyken sürpriz ziyarete geldi
Aybike topik açtı bununla ilgili
Alya Dualı fotosu var onun daopuyorumnanaktan

kızlaaaaaaar..nirdesinizzzz :mymeka:.bizim yıldönümü için hediye arıyodum ya. plaket yaptırdım. bide slayt yaptım..kargoya verdim bugün.. beğenecek mi bakalım :uhm:

kızlaaaaaaar..nirdesinizzzz :mymeka:.bizim yıldönümü için hediye arıyodum ya. plaket yaptırdım. bide slayt yaptım..kargoya verdim bugün.. beğenecek mi bakalım :uhm:

vay vayyyyyyyyyyyyyy :jeyyar:
gizim varya senin gibi sevgiliyi bulan alsin öpsün basina koysun vallaha yaaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu- bukadar düsünceliii bukadar süprizleri sevenn :asigim: vellehe bu erkekler kiymetini bilmiyosa odundur :asigim: :1hug:

bende kizkardsimle tiramisu yaptik simdi 2 tepsi, yarin misafirleri geliyor babamin, bayagi 10 erkek filan,
toplanti yapicaklar yemekli zemuszemus

kendimi yemekteyiz programindaki gibi hissetcem :roflol: zaten bugun bütün gün onu izledim bikac bölümünüü :roflol: cokacimcoook

ah sultan ım aaahh.. bide onu bırak.. kargocuyla baskıcı arasında(25 dk) mekik dokudum..kargocu kapancak diye nasıl koşturdum bugün sorma.. kan ter içinde kaldım resmen.. ama bizim ki odun sınıfına girdiği için kıymet bilmiyo.. öyle çok abartı ilgisizliği,değer vermemezliği yok ama genelde 2. planda kalıyorum..plaket güzel oldu ama..slaytta öyle. kapağına da resmimizi koydum.. :asigim:

tiramisu muuuuuuuuuuuuuu cokacimcoook

Son düzenleme:
ah sultan ım aaahh.. bide onu bırak.. kargocuyla baskıcı arasında(25 dk) mekik dokudum..kargocu kapancak diye nasıl koşturdum bugün sorma.. kan ter içinde kaldım resmen.. ama bizim ki odun sınıfına girdiği için kıymet bilmiyo.. öyle çok abartı ilgisizliği,değer vermemezliği yok ama genelde 2. planda kalıyorum..plaket güzel oldu ama..slaytta öyle. kapağına da resmimizi koydum.. :asigim:

tiramisu muuuuuuuuuuuuuu cokacimcoook

evet tiramisuuu kuzum gel buyur yiyek cokacimcoook cokacimcoook zemuszemus

valla bacim bi seninki öyle degildir, bütün erkeklerde hafif odunluk olabiliyor :roflol:

on41imm harikasınn vallaa.... beğenir bence çok orjinal oluyor genelde senin hediyelerinkaydirigubbakcemile4

kıss sultano sen okadar beceriklimiydiinn gııııı tiremusular felannaklinialirimsmile

anaaaa ne zaman açıldı bu topic yaaaaa
hayırlı uğurlu olsun sizleri çok özledim ne güzel eşarp topiğinde hep biraradaydık

hayırlı uğurlu olsun sizleri çok özledim ne güzel eşarp topiğinde hep biraradaydık

hoşgeldinnna.s. toplandık yine kızlarlaa.. tabi biri yinee dağılınnnnn ulennn deyip topicimizi kapatmazsaaakaydirigubbakcemile3 malumm tesettür adı geçen topiclerin süresi en fazla 1 ay oluyorr:umursamaz:

on41imm harikasınn vallaa.... beğenir bence çok orjinal oluyor genelde senin hediyelerinkaydirigubbakcemile4

kıss sultano sen okadar beceriklimiydiinn gııııı tiremusular felannaklinialirimsmile

sen ne sandinnnnn giiii aklinialirimsmile

bayagi oldu giii hosgeldin :1hug:

Back