• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hmm anladım canım ben hiç şal kullanmadım şimdie kadar denemedim bile ama sende görünce bi deniyim dedim nasıl olcek acaba merak ettim

dene dene çok rahat oluyor canım alışınca hep takarsın kışın özellikle eşarplarının kara yağmura maruz kalmasını istemiyorsan şal iioluyorsempatiksalakcinni

hmm canım doğru söylüyosun ben kötü alıştım eşarba kötü alıştırdım kendimi galiba ii çıkam bugünde yeni yeni şıkır şıkır şallar alıyım bari dimi

hmm canım doğru söylüyosun ben kötü alıştım eşarba kötü alıştırdım kendimi galiba ii çıkam bugünde yeni yeni şıkır şıkır şallar alıyım bari dimi

Aşk;yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen.

Aşk;bazen bir zaman hatasıdır.

Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara.Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır.

Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak...Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır.

Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır.

Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulup da ne yapacağını bilemeyen iki savaş çocuğu gibi kalmaktır.Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir.Bir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır.

Aşk; canınızla beslemektir hüznün kuşlarını.

Aşk; vazgeçmektir gözlerinden.Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır.

Aşk; birgün anahtarın ters döneceğine inanıp ışığa kavuşmayı özlemektir.

Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir.

Aşk;Acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır..

yok canım şimdi çalışmıyorum ama çalışmayı çok istedim ailem pek sıcak bakmadı ama evlendikten sonra çok istiyorum

yok canım şimdi çalışmıyorum ama çalışmayı çok istedim ailem pek sıcak bakmadı ama evlendikten sonra çok istiyorum

ev kalabalıkmış zatenn.. çalış bacım en iyisi.. nede olsa evde işleri yapanda olurr.. hem o arada birikim yaparsın kazandığınııaklinialirimsmile

kısar ben kaçar aşkım aradı hazırlanıp çıkıcam hadi görüşürüz talya kıyafetler hakkındkaki yorumunu bekiyorum okurum gelince

Back
X