• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

geldimm canımm.. benimki hasta odada yatıyorda.. uyumuşş.. giderken nasıl kaldırcammkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sen b u art niyet ve fesatlıkla evde kalırsın biraz sevimli görün kendini belli etme biricik byyyyyyeee

sen b u art niyet ve fesatlıkla evde kalırsın biraz sevimli görün kendini belli etme biricik byyyyyyeee

bukadar fevri olmanın bir anlamı yok tbsf.. konu kapansın dedikçe bu şekilde uzatıyosunn.. yakışmıyor ama en azından daha önce etmiş olduğumuz muhabbetlerin hatrına biraz daha ılımlı olmak lazım..:olmaz::olmaz:

Kızlar buranın da tadını kaçırın çok sağolun
Tbsf tamam alındın belki ama son dediklerin cidden ağır oldu keske uzatmasaydınız
Neyse olan oldu yine

Kızlar buranın da tadını kaçırın çok sağolun
Tbsf tamam alındın belki ama son dediklerin cidden ağır oldu keske uzatmasaydınız
Neyse olan oldu yine

sanatçım tadını kaçıranlar bizmiyiz... ben yokken arkamdan denilen bir lafa cvp verme gereği hissettim.. cvbımıda uslubumu bozmadan verdimm.. ama arkadaşın yaptığıı çok çirkinn ...

Kızçeler napıyosunuz bakayım ya muhabbet edemedik hiç denk gelmiyorum ki....Direk dalıp eğrelti otu gibi oluyom ama napim selam vermeden geçmiyim dedim... kaydirigubbakcemile3Burda da durumlar karışık mış amaaa...

Back
X