• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sanatımm yazdığını görmeden cvbımı verdimm.. kalbimiz temizmişşsempatiksalakcinni

biricik gell nan özledimm nerdeydinnŞeniz
bugün işten güçten fırsat bulamadım zaten kkya girmeye pekk.. girdiğimdede sne yoktunn :olmaz:

burdayım balım artık böyle giricem nete cnmolumunekankayizsmile
bugünde hiç gelesim yoktu demek savaş haberlerini alcekmişim:roflol: :roflol: :roflol:
illa bi yerden bi çomak giricek bu tesettür topiklerine:içelim:

sağolun kızlarrŞeniz allah kimsenin ağzının tadını bozmasınn..:Saruboceq:

burdayım balım artık böyle giricem nete cnmolumunekankayizsmile
bugünde hiç gelesim yoktu demek savaş haberlerini alcekmişim:roflol: :roflol: :roflol:
illa bi yerden bi çomak giricek bu tesettür topiklerine:içelim:

hahahahahahyy kızz malummu oluyor neesempatiksalakcinni

kıslar nikah kıyıldıktan sonra soruyomuş memur adın ne die eğer kızlık soyismin söylersen evlilik cüzdanını erkeğe veriyomuş

kıslar nikah kıyıldıktan sonra soruyomuş memur adın ne die eğer kızlık soyismin söylersen evlilik cüzdanını erkeğe veriyomuş

hiç duymadımm sulugözüm böyle birşey.. kaç nikaha gittiysem hep aynı espri yapılır.. yok bayan daha iyi saklar diye cüzdanı eşinize veriyorum diye.. bayana verirlerrsempatiksalakcinni

hiç duymadımm sulugözüm böyle birşey.. kaç nikaha gittiysem hep aynı espri yapılır.. yok bayan daha iyi saklar diye cüzdanı eşinize veriyorum diye.. bayana verirlerrsempatiksalakcinni

talyacım bazı memurlarda soruyo öle bi gaflete gelip kızlık soyismini söölersen oturup kalıyosun

valla kızlar beim anlayışımda hoşgörümde gayet üst seviyelerde..neyin ne niyetle söylendiğinin bilincine erebiliyorum allaha şükür zekamda bi sorun yok..biricik samimiyet işine gelince ben herkese herzaman ve koşulda gayet iyi niyetli ve sıcak davranırım birşeye bozuluyosam bi art niyet sezinlemişimdir benim eşarbım kıyafetim vs hiiiçkimseyi ilgilendirmez param var alıyorum allaha şükür herkes kendine baksın bi insanı eleştirme konusunda bukadar cesur davranılabiliyosa benimde iyi niyetim samimiyetim bitiyo bu noktada kimse dört dörtlük değil demi bende kırabilirim herkesi konuşmadan önce aynaya bakılsa ne güzel olur yani bukadar muhabbet yeter artık hoşçakalııııınn

Back
X