• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

mrb kızlar iyiyim sağolun sizler nasılsınız...
marka eşarp konusu açılmış yine dün tbsfenin eşarplarıyla ilgili yorum yapanlardan biride bendim birickle beraber..cvp vermem gerekir diye düşündümm..

tbsf bizi savaş açmış ilan etmiş.. geçmişi okuyanlar duruma nasıl espriyle yaklaştığımızı görürler..bu benim fikrimm.. marka takıntılığım yok dedimm.. ama beğendiğim eşarp marka olur.. onu alırım ama çok beğenerek ucuz eşarpta alabilirimm.. sürekli marka olsun diye düşünüp eşarp almanın israflık olduğunu düşünüyorum..

Son düzenleme:
bende hep ucuz eşarp takardım onlarında güzllerini bulurdum ama.
sonra bigün br tane markalı aldım ve ondan sonra vazgeçemdim..
şimdi çekmece dolu eskilerle ama elim hep yeni eşarplarımda...
olmuyor istesemde artıkıın...

ee insan bir kere bişeye alıştımı daha bırakamyo istesede

hoşgeldinn biriciğimm.. yoktun bugün yinemi misafir vardııaklinialirimsmile

sanatçım ortada savaş açılmış bir durum varmıydıı?? dün sende burdaydın evet.. espriyle karışık atışmalarımız olduu.. tbsf tamamen yanlış anlamışş :sinifsinif:

hoşgeldinn biriciğimm.. yoktun bugün yinemi misafir vardııaklinialirimsmile

sanatçım ortada savaş açılmış bir durum varmıydıı?? dün sende burdaydın evet.. espriyle karışık atışmalarımız olduu.. tbsf tamamen yanlış anlamışş :sinifsinif:

bana göre yoktu talya ama biz israf falan deyince alındı herhalde
marka isteyen marka alır istemeyen almaz biz kötü bişey demedik tubacım
opuyorumnanaktan

ortada küsülcek darılcak sonrada barışılcak bir durum yok sulugözümm.. ben çok keyif alıyorum bu topikten.. tubayla olsun diğerleyiyle olsun konuşmaktan.. arada atışmaktan espri yapmaktan.. hee bu durum yanlış anlaşılmış o ayrıı..:olmaz:

ortada küsülcek darılcak sonrada barışılcak bir durum yok sulugözümm.. ben çok keyif alıyorum bu topikten.. tubayla olsun diğerleyiyle olsun konuşmaktan.. arada atışmaktan espri yapmaktan.. hee bu durum yanlış anlaşılmış o ayrıı..:olmaz:

şaka yaptım talya cım zaten espiri olsun bu konu uzamandan kapansın die

sadece gülüyorum.....
isteyen istediğini alır takar marka veya değil beni hiç ilgilendirmez ve aramızdaki samimiyettendi konuşulanlar...ama kişileri tanımadan fazla samimi olmamak lazımmış..ki gördük sonucunu....
halende eşarba fazla para vermenin israf olduğunun da arkasındayım...

eee talyacım bugünkü tartışmanızı yaptiniz mı attın mı günlük stresiniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

:nazar:herneyse kızlar..sempatiksalakcinni

sevdiceğim burdaydı az önce oyy biz bugün hiç kavga etmedikk bir maşallahh deyinnkaydirigubbakcemile3

he valla biricik sen çok ucuza alıyorsun ne güzel ben de bulurum umarım aradığımda öyle eşarplar olmazsa sen yollarsın bağakaydirigubbakcemile3

eee talyacım bugünkü tartışmanızı yaptiniz mı attın mı günlük stresiniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

sanatımm yazdığını görmeden cvbımı verdimm.. kalbimiz temizmişşsempatiksalakcinni

biricik gell nan özledimm nerdeydinnŞeniz
bugün işten güçten fırsat bulamadım zaten kkya girmeye pekk.. girdiğimdede sne yoktunn :olmaz:

Back
X